Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa aproape sase luni de proteste, Hong Kongul intra in recesiune. O premiera in ultimul deceniu

Adevărul Adevărul,
Dupa aproape sase luni de proteste, Hong Kongul intra in recesiune. O premiera in ultimul deceniu

Hong Kongul a intrat in recesiune - pentru prima oara in ultimul deceniu -, in contextul in care este blocat de proteste de peste cinci luni, iar economia fostei colonii britanice, un important centru financiar asiatic, s-a contractat cu 3,2% in perioada iulie - septembrie fata de trimestrul anterior, anunta Guvernul local, confirmand previziuni in acest sens. continuă pe Adevărul

Cum arata Liviu Dragnea dupa aproape sase luni de inchisoare. Detaliul care a socat pe toata lumea - VIDEO

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor,a fost adus marti la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie. Antena 3 a prezentat detaliile intalnirii lui Liviu Dragnea cu.

Un roman din Marea Britanie marturisire naucitoare dupa aproape sase ani. Este infiorator ce a putut sa faca

Un roman a pledat vinovat luni la acuzatia ca a ucis-o, acum aproape sase ani, pe britanica Valerie Graves, o crima care a socat comunitatea din Bosham, in West Sussex Anglia), transmite Press.

Peste 45.200 de dosare de recalculare a pensiilor sunt intarziate, unele chiar cu sase luni - Ministerul Muncii

Peste 45. 200 de dosare de recalculare a pensiilor sunt intarziate, unele chiar cu sase luni, media intarzierilor fiind intre o luna si 3 luni, conform statisticii Casei Nationale de Pensii, pentru luna septembrie, a anuntat Ministerul Muncii.

Cum au ajuns sa arate bloggeritele de beauty, Alina Ceusan si Carmen Grebenisan, dupa aproape o luna petrecuta in cursa Asia Express. Schimbari mari

Alina Ceusan si Carmen Grebenisan au devenit cunoscute datorita sfaturilor de beauty si din domeniul modei. Acum, aflate in cursa pentru Asia Express, s-au schimbat destul de tare din cauza vitezei cu care se petrec lucrurile acolo, dar si din pricina conditiilor aspre pe care le-au gasit in Asia. Iata cum arata acum cele doua .

De ce a numit-o, de fapt, Iohannis pe Dancila in functia de premier al Romaniei. Adevarul a iesit la iveala, dupa aproape doi ani

Majoritatea jurnalistilor din cadrul dezbaterii de astazi l-au intrebat pe Klaus Iohannis de ce a mai numit-o premier pe aceasta. Pe langa explicatiile nenumarate asupra deciziei de a nu avea loc o confruntare dintre cei doi candidati din turul II, a marturisit cum au reusit sa-l convinga ceilalti ca Dancila este o optiune stralucita pentru .

Nuclearelectrica, profit net in crestere cu 29,6% dupa primele noua luni din 2019

Nuclearelectrica a afisat un profit in crestere cu 29,6% dupa primele noua luni ale acestui an, rezultatul net ajungand la 415,946 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei.

Hong Kong intra in recesiune pentru prima data dupa criza din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a.

Ministrul Finantelor afirma ca, dupa primele noua luni ale anului, gaura din buget este de 21 de miliarde de lei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca, pentru primele noua luni ale anului, Guvernul PSD a estimat venituri de 249 de miliarde de lei, dar executia arata 228 de miliarde de lei.

DUPA PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Libra Internet Bank, profit de 91 milioane de lei

Libra Internet Bank a raportat un profit net de 91 milioane de lei, dupa primele trei trimestre ale anului, cu 21% mai mult decat valoarea inregis and 172;trata in aceeasi perioada a anului trecut 75 milioane de lei), potrivit unui comunicat transmis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )