Libnet.ro
UNICEF

01:05

DUPA ARTICOLELE DIN BURSA PRIVIND ACTIVUL SIF BANAT-CRISANA ASF vrea sa lase la alegerea administratorilor modul in care evalueaza detinerile nelichide

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA ARTICOLELE DIN BURSA PRIVIND ACTIVUL SIF BANAT-CRISANA ASF vrea sa lase la alegerea administratorilor modul in care evalueaza detinerile nelichide

Make: ASF a gasit a treia metoda pentru a stopa manipularea de la SIF Banat-Crisana Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat in dezbatere publica un proiect pentru completarea unor Regulamente ASF, prin care sa se pemita societatilor de administrare a organismelor de plasament colectiv ca, in cazul companiilor listate dar care in opinia lor au o lichiditate nerelevanta pentru metoda marcarii la piata, administratorii sa opteze pentru evaluarea in activ pe baza unui raport de evaluare. continuă pe Ziarul Bursa

Distribuitorii de bunuri, nemultumiti de lipsa unor coduri CAEN din Ordonanta privind granturile de 1 miliard euro

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din RomaniaACDBR) solicita premierului si presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o intalnire pentru consultari pe tema unei ordonante care prevedere granturi de 1 miliard de euro, ce a fost publicata in Monitorul oficial saptamana trecuta, conform Hotnews.

Peste 2.000 de persoane retinute dupa manifestatiile din Belarus

Peste 2. 000 de persoane au fost retinute in urma manifestatiilor care au avut loc in Belarus in ultimele 24 de ore, dupa realegerea lui Aleksandr Lukasenko.

Distribuitorii de bunuri, nemultumiti de lipsa unor coduri CAEN din Ordonanta privind granturile de 1 miliard euro

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din RomaniaACDBR) solicita premierului si presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o intalnire pentru consultari pe tema unei ordonante care prevedere granturi de 1 miliard de euro, ce a fost publicata in Monitorul Oficial saptamana trecuta.

Revolutie in Beirut dupa tragedia din port. Mii de tineri au iesit in strada ca sa ceara inlaturarea clasei politice

E revolutie in Beirut dupa explozia care a facut aproape 160 de victime. Oamenii s-a confruntat din nou cu fortele de ordine si au cerut inlaturarea intregii clase politice. La protest iau parte si romani aflati in capitala libaneza.

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, mesaj dur dupa protestele din Belarus: Cer tuturor autoritatilor sa asigure ca voturile sunt numarate si publicate corespunzator

Un mesaj dur a fost transmis de catre sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la adresa autoritatilor din Belarus, ca raspuns la interventia brutala a fortelor de ordine in timpul protestelor organizate du.

A treia demisie dupa exploziile din Beirut: Ministrul justitiei face pasul inapoi

Ministrul libanez al Justitiei, Marie Claude Najm, si-a prezentat luni demisia din guvern, invocand tragedia provocata de exploziile care au avut loc in portul capitalei Beirut.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )