Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dupa desfiintarea ministerului de resort, patronatele din turism cer infiintarea Autoritatii Nationale pentru Turism

Adevărul Adevărul,
Dupa desfiintarea ministerului de resort, patronatele din turism cer infiintarea Autoritatii Nationale pentru Turism

Dupa ce Ministerul Turismului a fost desfiintat in organigrama noului Executiv, iar acest domeniu important al economiei este reprezentat ca un departament oarecare in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, patronatele din turism cer Guvernului infiintarea Autoritatii Nationale pentru Turism, care sa fie condusa de un presedinte cu rang de secretar de stat. continuă pe Adevărul

Patronatele din turism cer Guvernului sa infiinteze Autoritatea Nationala pentru Turism

Patronatele din turism cer aprobarea infiintarii Autoritatii Nationale pentru Turism ANT) condusa de un presedinte cu rang de secretar de stat, dupa ce Ministerul Turismului a fost desfiintat in organigrama noului Executiv, iar acest domeniu este reprezentat ca un departament oarecare in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, arata Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) intr-un comunicat.

Cum a ajuns sa arate Nicoleta Luciu, dupa ce s-a retras din televiziune. Schimbare uriasa

Nicoleta Luciu arata demential, iar dupa ce s-a spus ca si-a facut o noua operatie, vedeta a revenit sa le arate fanilor cat de mult s-a transformat. Fata de momentele in care isi facea aparitia in fata camerelor de filmat, aceasta e cu mult schimbata, mai ales ca inainte de orice este o mamica foarte .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )