Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa dezvaluirile din Romania Libera, viceprimarul Sectorului 2 spune ca mai multe sute de cetateni vor schimbarea numelui parcului Tolbuhin

România Liberă România Liberă,
Dupa dezvaluirile din Romania Libera, viceprimarul Sectorului 2 spune ca mai multe sute de cetateni vor schimbarea numelui parcului Tolbuhin

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a afirmat marti ca mai multe sute de cetateni sunt de acord cu propunerea sa de schimbare a numelui parcului Tolbuhin, el opinand ca este un disconfort pentru locuitori ca acesta sa aminteasca de un general comunist. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea reactioneaza dupa dezvaluirile fostului colonel Daniel Dragomir: Se poate lua in calcul infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara (VIDEO)

Este cutremur in SRI dupa dezvaluirile facute de fostul colonel Daniel Dragomir. Liviu Dragnea vrea ca ofiterul sa fie audiat in comisia SRI. Totul dupa ce ofiterul cercetat in dosarul Black.

Liviu Plesoianu, solicitare pentru Dragnea si Tariceanu, dupa dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Coldea

Deputatul PSD Liviu Plesoianu are o solicitare adresata lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, dupa dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Florian Coldea, Daniel Dragomir.

Bomba: Primaria Bucuresti va acorda contracte fara licitatie firmelor din subordine, asa cum a anuntat Romania Libera! USR va sesiza Consiliul Concurentei |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Consiliul General al Municipiului Bucuresti o norma interna prin care va atribui contracte fara licitatie catre firmele infiintate de PMB, asa cum a anuntat Romania Libera, in exclusivitate.

ANUNT! Romania Libera angajeaza tehnoredactor

Ziarul Romania Libera angajeaza tehnoredactor cu experienta in paginare ziar: Adobe InDesign, Adobe Photoshop. CV la: cecilia. balanescu@romanialibera. ro.

Subiectele zilei: Kim Jong-Un petrece dupa testul bombei cu hidrogen; Fabrica de medicamente din Romania, redeschisa; Oug 13 se-ntoarce, ne intoarcem si noi!

Fabrica de medicamente din Romania, redeschisa de romani, dupa ce gigantul britanic GlaxoSmithKline a pus lacatul pe ea. Grupul indian Orbit, cu activitati in domeniul. Topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic. Pe ce loc este Bucurestiul. Traficul este o problema tot mai mare in.

O tanara de 20 de ani din Romania si-a gasit sfarsitul in Italia. Ce i-au gasit politistii in mana

O tanara de 20 de ani din Romania si-a gasit sfarsitul in Italia, dupa ce a fost lovita in plin de o masina. Fata plecase sa isi viziteze iubitul. Fata a fost.

Cati bani fac cinematografele din Romania: top 5 retele de cinema unde romanii merg la film

Romanii au lasat anul trecut peste 53,6 milioane de euro in cinematografe, potrivit datelor Centrului National al Cinematografiei. Mai bine de 13 milioane de bilete au fost cumparate in cele 92 de retele de cinema din Romania. Care sunt cele mai mari.

inca un semnal de alarma in Sanatate! 2.300 de medicamente, in pericol sa dispara din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) si Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) cer realizarea in regim de urgenta a unui audit independent la CNAS pentru verificarea datelor folosite pentru calcularea taxei clawback si solicita transparentizarea modului in care aceasta taxa este calculata de autoritati.

Topul magazinelor online din Romania cu prezenta pe Instagram

Instagram, reteaua sociala a celebritatilor si a brandurilor este ignorata de marea majoritate a magazinelor online din Romania. Conform unei analize facuta de eComJobs. ro in septembrie 2017, doar 10% dintre magazine au integrat Instagram in.

Primul serviciu de car sharing din Romania cu masini 100% electrice are buletin de Iasi

Casa Auto, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din judetul Iasi, distribuitor pentru 10 marci auto, a lansat Caby, primul serviciu de car sharing din Romania care ofera exclusiv masini alimentate la priza. Caby implica vehicule mici si 100% electrice, pentru a contribui la descongestionarea traficului si la imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )