Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa esecul motiunii de cenzura, liderii PSD se intalnesc in Kiseleff

Hotnews Hotnews,
 Dupa esecul motiunii de cenzura, liderii PSD se intalnesc in Kiseleff

Social democratii se reunesc, joi dupa-amiaza, in sedinta Consiliului National al Partidului pentru a discuta despre esecul motiunii de cenzura. La intalnire se va analiza daca mai este oportun sau nu sa se repuna in dezbatere motiunea de cenzura. De asemenea pe ordinea de zi se afla si sanctionarea parlamentariilor care au absentat de la sedinta din Parlament. continuă pe Hotnews

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

Teodorovici, dupa esecul motiunii de cenzura: Noul presedinte al PSD s-a facut pres in fata lui Iohannis si Orban

Eugen Orlando Teodorovici nu a intarziat sa reactioneze dupa esecul PSD-ului de a strange cvorum pentru motiunea de cenzura. intr-o postare pe pagina personala de Facebook, acesta il acuza pe Marcel Ciolacu ca s-a facut pres in fata guvernului PNL si a clacat la prima provocare mai serioasa din mandatul sau de presedinte al partidului.

DUMITRU BUZATU, DESPRE REACTIA PSD DUPA ESECUL MOTIUNII DE CENZURA: Excluderile imediate si reactiile de orgoliu nu fac bine partidelor

PSD trebuie sa dea dovada de intelegere fata de parlamentarii bolnavi care au lipsit de la sedinta in care ar fi trebuit votata motiunea de cenzura dar nu a fost intrunit cvorumul, declara la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. El afirma ca excluderile imediate si reactiile de orgoliu nu fac bine partidelor, mai ales inainte de alegeri, scrie News. ro.

Gabriela Firea, dupa esecul motiunii de cenzura: Pentru tara, e pierdere pe toata linia. Cineva, totusi, a castigat ieri? Da. Impostura! Haosul! Panica indusa!

Prim-vicepresedintele PSD, primarul Capitalei Gabriela Firea, comenteaza intr-o postare pe Facebook motiunea de cenzura si faptul ca aceasta nu a putut fi dezbatuta si votata din cauza lipsei de cvorum, calificand drept triumful imposturii ramanerea in functie a Guvernului Orban.

Orban, dupa esecul motiunii PSD: Ce s-a intamplat astazi e extrem de benefic pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a esuat, ca ce s-a intamplat in Parlament este un lucru extrem de benefic pentru Romania. El a exclus, totodata, un blat intre liberali si social-democrati, asa cum a invocat Victor Ponta.

Esecul motiunii de cenzura, efecte negative masive pentru PSD in alegerile viitoare

PSD si-a mai batut un cui in propriul cosciug. Nimeni nu l-a obligat sa depuna o motiune de cenzura in actualul context sanitar, economic, politic. Faptul ca liderii PSD n-au fost capabili sa evalueze sansele unei motiuni de cenzura acum spune multe despre capacitatea de analiza politica a actualei conduceri a PSD. La ce sa ne asteptam daca ar castiga alegerile locale sisau parlamentare?.

Primele maraieli in PSD dupa esecul motiunii. Serban Nicolae: O mare si nescuzabila rusine; Codrin Stefanescu: A fost un mare fasss, Marcele!

Senatorul PSD Serban Nicolae considera o mare si nescuzabila rusine faptul ca partidul nu a reusit sa intruneasca cvorumul pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban. La randul sau, fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu afirma ca a fost un mare fasss.

Patru oameni exclusi din PSD. Marcel Ciolacu a socat: ce se intampla cu Carmen Dan

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu nu a iertat pe nimeni. Acesta taie in carne vie, facand mai multe acuzatii. Ce se intampla acum cu Carmen Dan. Patru oameni au fost exclusi din PSD Consiliului Politic National al PSD, convocat marti, dupa esecul lamentabil al motiunii de cenzura initiate de PSD impotriva Guvernului Orban, .

DUMITRU BUZATU, DESPRE REACTIA PSD DUPA ESECUL MOTIUII DE CENZURA: Excluderile imediate si reactiile de orgoliu nu fac bine partidelor

PSD trebuie sa dea dovada de intelegere fata de parlamentarii bolnavi care au lipsit de la sedinta in care ar fi trebuit votata motiunea de cenzura dar nu a fost intrunit cvorumul, declara la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. El afirma ca excluderile imediate si reactiile de orgoliu nu fac bine partidelor, mai ales inainte de alegeri, scrie News. ro.

Ca presedinte ales al PSD, Ciolacu a inceput cu stangul: esecul motiunii

Cabinetul Orban ramane la Palatul Victoria. Plenul Parlamentului nu a mai dezbatut si votat, ieri, motiunea de cenzura, din lipsa cvorumului de sedinta. Demersul social-democratilor s-a stins, practic, asa cum a inceput - in derizoriu. Daca parlamentarii PSD au avut nevoie de mai bine de o luna de sesiune extraordinara pentru a strange semnaturile necesare depunerii motiunii de cenzura, dupa inca o luna de sesiune extraordinara nu au fost in stare sa asigure cvorumul de sedinta necesar dezbaterii si votarii acesteia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )