Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dupa Ilie Bolojan, inca un presedinte PNL de Consiliu Judetean anunta concedieri masive

Adevărul Adevărul,
Dupa Ilie Bolojan, inca un presedinte PNL de Consiliu Judetean anunta concedieri masive

Liberalul Romeo Dunca, noul presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, vrea sa concedieze aproximativ 500 de angajati pentru a face o economie de 600. 000 de euro pe luna la bugetul judetean. Decizia vine dupa ce Ilie Bolojan, presedintele CJ Bihor, a anuntat concedierea a 86 de angajati. continuă pe Adevărul

Revolutie la Bihor: Ilie Bolojan da afara jumatate din angajatii Consiliului Judetean. Multi dintre ei taiau frunze la caini

La o saptamana de la preluarea functiei de presedinte al Consiliului Judetean, Ilie Bolojan a anuntat reorganizarea din temelii a institutiei. De la 1 decembrie vor fi concediati 86 de angajati, iar in CJ vor mai lucra doar 88.

Presedintele Consiliului Judetean Bihor, decizie de ultima ora. Ilie Bolojan concediaza jumatate din salariatii institutiei

Presedinte al Consiliului Judetean Bihor, Ilie Bolojan, a anuntat marti seara ca jumatate dintre angajatii institutiei pe care o conduce vor fi concediati de la 1 decembrie, in conditiile in care a.

Ilie Bolojan da afara jumatate din angajatii Consiliului Judetean Bihor: Structuri intregi fara obiect de activitate, directii care au fost scoase din aparatul propriu pentru a li se pierde urma

Presedinte al Consiliului Judetean Bihor, Ilie Bolojan, a anuntat marti ca jumatate dintre angajatii institutiei pe care o conduce vor fi concediati de la 1 decembrie, in conditiile in care a constatat ca aproape toate compartimentele aveau un personal supradimensionat, scrie ebihoreanul. ro.

Ilie Bolojan, despre concedierile din CJ Bihor: Nu vom inlocui politrucii altora cu politrucii nostri VIDEO

Lie Bolojan, proaspatul presedinte al CJ Bihor care vrea sa concedieze aproape 50% din angajatii din institutie, sustine ca restructurarea personalului nu se face pentru a inlocui politrucii altora cu cei ai PNL si nici pentru a aduce clientela politica, selectarea functionarilor care vor ramane angajati urmand sa se faca prin testari profesionale.

Ilie Bolojan ar fi cel mai bun viitor premier al Romaniei

Stirea de ieri, conform careia Ilie Bolojan da afara jumatate din angajatii CJ Bihor, imi confirma justetea celor sustinute in alte articole. Aparatul bugetar este peste tot supradimensionat, iar restructurarea lui ar fi eliberat fonduri uriase, necesare in investitii, sanatate, educatie. Nici argumentul electoral nu sta in picioare. PNL pierde voturile a 5 milioane de pensionari, pentru ca nu a avut bani sa le mareasca pensiile cu 40%.

Dosarul de coruptie al fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, se va rejudeca

Dosarul de coruptie in care au fost trimisi in judecata fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma si fiul acestuia, Vlad Cosma, fost deputat SD, se va rejudeca de la zero, in urma unei decizii a Tribunalului Prahova care a declarat nule mai multe incheieri ale inaltei Curti de Casatie si Justitie si a dispus trimiterea cauzei la registratura Tribunalului pentru ca aceasta sa fie repartizata aleatoriu la un complet de judecata. in acest dosar, deferit justitiei in 2014, Cosma - tatal primise o pedeapsa de opt ani de inchisoare, iar Vlad Cosma fusese condamnat la cinci ani de detentie, insa sentinta a fost anulata, potrivit News.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )