Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ilie Bolojan ar fi cel mai bun viitor premier al Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ilie Bolojan ar fi cel mai bun viitor premier al Romaniei

Stirea de ieri, conform careia Ilie Bolojan da afara jumatate din angajatii CJ Bihor, imi confirma justetea celor sustinute in alte articole. Aparatul bugetar este peste tot supradimensionat, iar restructurarea lui ar fi eliberat fonduri uriase, necesare in investitii, sanatate, educatie. Nici argumentul electoral nu sta in picioare. PNL pierde voturile a 5 milioane de pensionari, pentru ca nu a avut bani sa le mareasca pensiile cu 40%. continuă pe Adevărul

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32.

Nu merita cumparat, dar Huawei Mate 40 Pro este cel mai bun telefon pentru poze creat vreodata

In cazul in care iti doreai un smartphone doar pentru poze, este imposibil sa gasesti ceva mai bun la ora actuala decat recent anuntatul Huawei Mate 40 Pro. in urma cu cateva zile,.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

Un program militar foarte discret. Cel mai nou radar al Romaniei va fi plasat langa Ucraina

Armata Romana pregateste, foarte discret, cumpararea unui nou radar, de fabricatie americana, care v.

Revolutie la Bihor: Ilie Bolojan da afara jumatate din angajatii Consiliului Judetean. Multi dintre ei taiau frunze la caini

La o saptamana de la preluarea functiei de presedinte al Consiliului Judetean, Ilie Bolojan a anuntat reorganizarea din temelii a institutiei. De la 1 decembrie vor fi concediati 86 de angajati, iar in CJ vor mai lucra doar 88.

Dupa Ilie Bolojan, inca un presedinte PNL de Consiliu Judetean anunta concedieri masive

Liberalul Romeo Dunca, noul presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, vrea sa concedieze aproximativ 500 de angajati pentru a face o economie de 600. 000 de euro pe luna la bugetul judetean. Decizia vine dupa ce Ilie Bolojan, presedintele CJ Bihor, a anuntat concedierea a 86 de angajati.

Presedintele Consiliului Judetean Bihor, decizie de ultima ora. Ilie Bolojan concediaza jumatate din salariatii institutiei

Presedinte al Consiliului Judetean Bihor, Ilie Bolojan, a anuntat marti seara ca jumatate dintre angajatii institutiei pe care o conduce vor fi concediati de la 1 decembrie, in conditiile in care a.

Ilie Bolojan da afara jumatate din angajatii Consiliului Judetean Bihor: Structuri intregi fara obiect de activitate, directii care au fost scoase din aparatul propriu pentru a li se pierde urma

Presedinte al Consiliului Judetean Bihor, Ilie Bolojan, a anuntat marti ca jumatate dintre angajatii institutiei pe care o conduce vor fi concediati de la 1 decembrie, in conditiile in care a constatat ca aproape toate compartimentele aveau un personal supradimensionat, scrie ebihoreanul. ro.

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )