Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dupa ce a incercat fara succes revocarea lui Augustin Lazar, Tudorel Toader a inceput procedura de numire a unui nou procuror general

Hotnews Hotnews,
 Dupa ce a incercat fara succes revocarea lui Augustin Lazar, Tudorel Toader a inceput procedura de numire a unui nou procuror general

Ministerul Justitiei anunta ca, in perioada 13. 2019, va organiza selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, vacanta incepand cu data de 28 aprilie 2019. Augustin Lazar a fost numit pe 4 mai 2019, pentru un mandat de trei ani, ce poate fi reinnoit o singura data. in octombrie anul trecut, Tudorel Toader a demarat procedura de revocare a lui Lazar, dar s-a lovit de refuzul presedintelui Iohannis. continuă pe Hotnews

UPDATE Dupa ce a incercat fara succes revocarea lui Augustin Lazar, Tudorel Toader a inceput procedura de numire a unui nou procuror general. Toader: Noul procuror general trebuie sa fie atasat de oameni

Ministerul Justitiei anunta ca, in perioada 13. 2019, va organiza selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, vacanta incepand cu data de 28 aprilie 2019. Augustin Lazar a fost numit pe 4 mai 2016, pentru un mandat de trei ani, ce poate fi reinnoit o singura data. in octombrie anul trecut, Tudorel Toader a demarat procedura de revocare a lui Lazar, dar s-a lovit de refuzul presedintelui Iohannis.

Augustin Lazar a decis ca dosarul Tel Drum va fi cercetat in continuare de catre DNA

Procurorul general, Augustin Lazar, a decis ca dosarul Tel Drum va fi ceretat in continuare de catre DNA, nu de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, dupa ce a constatat ca nu exista nicio legatura intre dosarul penal din dosarul instrumentat de DNA si cel deschis de Sectia speciala in urma unui denunt.

Augustin Lazar a decis ca dosarul Tel Drum sa ramana la DNA

Augustin Lazar a decis ca dosarul Tel Drum sa fie cercetat la DNA, nu la Sectia de investigare a abuzurilor din Justitie. E acel conflict de competenta solutionat de procurorul general al.

Augustin Lazar a decis: Dosarul Tel Drum ramane la DNA

Procurorul general, Augustin Lazar a transmis ca dosarul Tel Drum, pe care Sectia speciala a Adinei Florea a cerut sa-l instrumenteze va ramane pentru solutionare la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta sustine ca faptele invocate de Sectia speciala pentru a prelua acest dosar nu au nicio legatura cu faptele ce fac obiectul urmarii penale in dosarul Tel Drum.

Augustin Lazar s-a fotografiat alaturi de cel mai violent protestatar

Augustin Lazar s-a fotografiat alaturi de unul dintre cei mai violenti protestatari. Este vorba despre Marian Ceausescu, cel care a fost implicat recent in numeroase scandaluri, care a vandalizat.

Esec pentru Sectia speciala inventata de PSD-ALDE. Augustin Lazar a decis: Dosarul Tel Drum va fi instrumentat de DNA

Parchetul General a decis ca dosarul Tel Drum va fi in continuare instrumentat de DNA. Decizia vine dupa ce Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie, o inventie PSD-ALDE criticata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )