Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dupa interventia mascatilor in cazul fetitei de la Baia de Arama, sindicalistii din politie vor propune noi proceduri astfel incat drepturile copilului sa fie garantate

Hotnews Hotnews,
 Dupa interventia mascatilor in cazul fetitei de la Baia de Arama, sindicalistii din politie vor propune noi proceduri astfel incat drepturile copilului sa fie garantate

Federatia Sindicatelor Democratice ale Politistilor din Romania solicita Sectiei speciale de investigare a magistratilor cercetarea modului in care s-a hotarat adoptia fetitei de opt ani din Baia de Arama, precum si a modului de punere in aplicare a hotararii. Sindicalistii sustin ca vor propune sefului Politiei Romane proceduri de interventie a politistilor astfel incat drepturile copilului sa fie garantate in astfel de situatii si sa nu se mai repete incidentul de la Baia de Arama unde mascatii au descins in casa unde locuia fetita. continuă pe Hotnews

IPJ Mehedinti despre cazul fetitei de la Baia de Arama: Principala misiune a politistilor a fost asigurarea si mentinerea unui climat de liniste in zona

IPJ Mehedinti face precizari in ceea ce priveste modul cum au intervenit politistii astazi la Baia de Arama, atunci cand o fetita de 8 ani a fost luata cu forta de familia adoptiva.

Tariceanu vorbeste despre republica procurorilor, Kovesi si Lazar, pornind de la cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Senatului, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, vorbeste despre republica procurorilor, Kovesi si Lazar, pornind de la cazul fetitei din Baia de Arama adoptata de o familie din SUA si preluata brutal de procuror de la asistentul maternal.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Nu trebuie sa se joace nimeni cu sentimentele copilului

Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazul fetitei din Baia de Arama, judetul Mehedinti, care ar fi fost bruscata de catre procurorul de caz. Premierul spune ca luni va avea un raport complet pe masa.

Ministrul Justitiei a cerut ancheta in cazul interventiei de la Baia de Arama: imi cer eu scuze public pentru ca acea fetita a trebuit sa indure ce a indurat

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca a cerut o ancheta pentru stabilirea tuturor detaliilor privind interventia in cazul fetitei din Mehedinti si a precizat ca isi cere scuze public pentru ca minora a trecut printr-o astfel de situatie. Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionateDoua decizii relevante ale instantelor in cazul Baia de Arama. Cum a ajuns un copil de opt ani sa fie luat cu mascatii de la asistentii maternali pentru a fi incredintat parintilor adoptivi.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei din Baia de Arama, adoptata de o familie din SUA. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta .

FACIAS cere excluderea din magistratura a procuroarei din cazul fetitei din Baia de Arama

Facias - Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului cere CSM excluderea din magistratura a procuroarei care a TARAT-O PE STRADA pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama.

Protectia Copilului Mehedinti spune ca nu a fost informata despre preluarea fetitei de la Baia de Arama

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Mehedinti precizeaza intr-un comunicat de presa ca nu a fost informata despre actiunea de astazi de preluare a fetitei de la Baia de Arama si ca nu a fost solicitata prezenta unui reprezentant al institutiei in cadrul acestei operatiuni.

Sefa CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la procurorul care s-a ocupat de cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in vederea verificarii modului in care a actionat procurorul care a coordonat operatiunea mascatilor in cazul fetitei de opt ani din Baia de Arama.

Reactia Politiei in cazul fetitei bruscate de catre procuror pentru a fi trimisa familiei adoptive din SUA. Cum explica politistii interventia cu mascatii

Politistii mehedinteni explica, intr-un comunicat de presa transmis vineri seara, referitor la cazul fetitei adoptate de o familie din SUA si care ar fi fost bruscata de catre procuror, misiunea pe care au avut-o si motivele interventiei lor din cursul diminetii, la Baia de Arama, judetul Mehedinti.

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )