Libnet.ro
UNICEF

10:00

FACIAS cere excluderea din magistratura a procuroarei din cazul fetitei din Baia de Arama

Antena3 Antena3,
FACIAS cere excluderea din magistratura a procuroarei din cazul fetitei din Baia de Arama

Facias - Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului cere CSM excluderea din magistratura a procuroarei care a TARAT-O PE STRADA pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei din Baia de Arama, adoptata de o familie din SUA. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta .

Ce spune Avocatul Poporului despre cazul fetitei din Mehedinti adoptate de o familie din SUA

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din Mehedinti luata cu mascatii din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americiii, sesizarea vizand posibila incalcare a ptrevederilor din Constitutie referitoare la dreptul la viata si la integritate fizica si psihica si protectia copiilor si a tinerilor.

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei date in adoptie unei familii din SUA

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate.

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei adoptate

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate.

Anchete peste anchete in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti. Ce decizie au luat parintii adoptivi

O serie de anchete au fost deschise in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a trebuit luata cu forta, cu interventia mascatilor, din familia asistentei maternale. Parintii adoptivi o acuza pe aceasta femeie ca le-au privat copilul de libertate si nici nu l-au ingrijit. O serie de anchete in cazul fetitei de 8 .

Prima decizie luata de autoritati in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti

A aparut si prima decizie luata de autoritatile romane in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a fost luata de mascati cu forta de la asistenta maternala. S-a implicat, la nivel institutional, si ministrul Muncii, Marius Budai, ca sa se asigure ca fetita va ajunge pe maini bune in SUA. Ministrul Muncii a .

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

Carmen Dan, in cazul fetitei luate cu mascatii: Cred ca este evident care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a scris, vineri, pe Facebook ca, in cazul fetitei din judetul Mehedinti, nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor si ca este evident care este rolul acestora in momentul in care a fost luata pentru a fi data spre adoptie.

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Masurile pe care le vom lua trebuie sa fie foarte dure. Nu poti sa iei un copil cu forta

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA, ca masurile luate trebuie sa fie foarte dure criticand interventia procurorului. Nu vreau sa acuz parintii adoptivi, dar cred ca nu poti sa iei un copil cu forta a spus premierul.

Basescu, despre cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA: Cred ca doamna procuror ar trebui sa demsioneze

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA ca procurorul - care a preluat in mod brutal copilul - ar trebui sa demsioneze, pentru ca nu-i negociabil ce a facut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )