Libnet.ro
UNICEF

23:30

Xerox renunta la a mai cumpara HP, din cauza crizei coronavirus COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Xerox renunta la a mai cumpara HP, din cauza crizei coronavirus COVID-19

Pandemia de coronavirus COVID-19 blocheaza o achizitie istorica in business-ul de tehnologie mondial: Xerox a anuntat ca renunta la a prelua HP, o companie cu venituri de 5 ori mai mari. Ce prezenta au cele doua companii in Romania?. continuă pe Hotnews

Zi neagra pentru Marea Britanie: 563 de morti din cauza noului coronavirus

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus care si-au pierdut viata a crescut cu 563 in Marea Britanie, ajungand la un total de 2. 352 la 31 martie, ora 16. 00 GMT, a anuntat miercuri guvernul de la Londra, citat de Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: New Yorkul, transformat din cauza epidemiei

New Yorkul, epicentrul epidemiei americane, schimbat deja din cauza noului coronavirus, se pregatea de ceea ce este mai rau, dupa ce presedintele american a avertizat ca Statele Unite urmeaza sa se confrunte cu doua saptamani foarte, foarte dureroase, relateaza AFP.

DUPA MASURILE LUATE IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUS Rezervele BNR au scazut cu peste 1,7 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au scazut cu peste 1, 7 miliarde euro, la finalul lunii martie, dupa masurile adoptate de banca centrala in contextul crizei Coronavirus.

inca trei noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 68

Au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total pe tara ajungand la 68.

Fostul fotbalist roman Avram Goia a decedat in Spania din cauza infectarii cu noul coronavirus

Fostul fotbalist roman, Avram Goia, a decedat in Spania, la varsta de 61 de ani din cauza infectarii cu noul coronavirus. Avram Goia a activat la echipa Olimpia Satu Mare si de mai multi ani era stabilit in.

Alte 3 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 68. Printre pacienti, o femeie internata tot la Suceava

Alte 3 decese din cauza coronavirusului au fost intregistrate in Romania marti, iar bilantul a ajuns astfel la 68. Unul dintre pacienti - o femeie de 73 de ani - era internata tot la Suceava. Luni seara, au fost raportate decesele a 13 pacienti internati la Spitalul din Suceava si care au murit in perioada 22-29 martie, autoritatile sustinand ca au fost raportate cu intarziere pentru ca rezultatele testelor ar fi sosit abia in 30 martie. Reamintim ca municipiul Suceava si 8 comune din judet au intrat in carantina, avand 28 % din cazurile de imbolnavire cu coronavirus raportate la nivel national, mai exact 593 din 2.

52 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, un barbat din Ialomita

Numarul mortilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 52.

Jurnalista Maria Mercader a murit din cauza coronavirus la doar 54 de ani

Maria Mercader, un cunoscut jurnalist al postului de stiri CBS News din Statele Unite, a murit din cauza infectiei cu coronavirus, la numai 54 de ani.

50 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, o femeie din Hunedoara

Numarul mortilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 49. Ultima victima este o femeie de 60 de ani din Hunedoara.

47 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, un barbat din Hunedoara

Numarul mortilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 47. Ultima victima este un barbat de77 de ani, din judetul Hunedoara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )