Libnet.ro
UNICEF

15:30

DUPA O PAUZA DE SASE LUNI China a reluat achizitiile de soia din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA O PAUZA DE SASE LUNI China a reluat achizitiile de soia din SUA

China a facut miercuri prima sa achizitie importanta de soia boabe din SUA dupa o pauza de peste sase luni, au declarat doi traderi americani pentru Reuters, aceasta fiind prima achizitie incheiata dupa intalnirea la care presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez, Xi Jinping au anuntat ca un armistitiu in razboiul comercial dintre cele doua mari economii ale lumii. continuă pe Ziarul Bursa

Ce limitare a gradului de ndatorare? Aproape jumatate dintre romni intentioneaza sa contracteze un credit n urmatoarele sase luni (Sondaj GfK)

Circa 44% dintre romani intentioneaza sa contracteze un credit in urmatoarele sase luni cei mai multi dintre tarile Europene sondate si doar 8% sunt siguri ca nu vor apela la aceasta optiune de finantare, potrivit unui sondaj efectuat de catre GfK. Pe plan global, doar Mexicul devanseaza Romania, cu 48%, in timp ce, pe continent, 37% dintre polonezi, 24% dintre cehi, 16% dintre unguri, 14% dintre lituanieni si doar 11% dintre spanioli intentioneaza sa apeleze la creditare in urmatoarele sase luni.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni, pentru care exista date disponibile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )