Libnet.ro
UNICEF

05:00

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: SIF Oltenia - profit de 7,5 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: SIF Oltenia - profit de 7,5 milioane lei

Actiunile Banca Transilvania aveau o podere de 21,14% din valoarea activului total al societatii, la finele lunii martie a acestui an, cu mult peste nivelul de 9,77%, de la 31 decembrie 2018 * Discount de 38% intre VUAN si pretul din piata. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: Productia industriala, mai mare cu 0,6%

Productia industriala a urcat, in primele trei luni ale anului, in curs cu 0,6%, ca serie bruta, respectiv cu 1,2%, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, raportat la perioada similara din 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS) date, astazi, publicitatii.

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ACESTUI AN, Profit in crestere cu 56% pentru Aages

Producatorul de instalatii de incalzire prin inductie Aages Targu Mures AAG) a inregistrat, la data de 31 martie 2019, un profit net de circa 0,469 milioane lei, in crestere cu 56% fata de rezultatul obtinut la aceeasi data a anului 2018, de aproape 0,3 milioane de lei, arata compania in raportul transmis bursei la sfarsitul saptamanii trecute.

RADIOGRAFIA CONPET SA / IN CONDITIILE CRESTERII VENITURILOR DIN EXPLOATARE Conpet - profit in urcare cu 26%, dupa primele trei luni din 2019

Transportatorul de titei si produse petroliere Conpet Ploiesti COTE) a raportat un profit net de aproape 14,45 milioane de lei, pentru primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 26% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, in contextul in care veniturile din exploatare au urcat cu 6,9%, pana la 105,93 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat aseara pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN CONDITIILE CRESTERII VENITURILOR DIN EXPLOATARE: Conpet - profit in urcare cu 26%, dupa primele trei luni din 2019

Transportatorul de titei si produse petroliere Conpet Ploiesti COTE) a raportat un profit net de aproape 14,45 milioane de lei, pentru primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 26% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut.

Cresteri spectaculoase ale numarului de pasageri si de decolari raportate de Aeroportul Henri Coanda

In primul trimestru adica primele trei luni) al anului 2019, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, a fost inregistrat un trafic aerian d.

Cresteri spectaculoase ale numarului de pasageri si de decolari raportate de Aeroportul Henri Coanda

In primul trimestru adica primele trei luni) al anului 2019, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, a fost inregistrat un trafic.

IGPF: Peste 13 milioane de persoane au tranzitat frontierele Romaniei in primele 4 luni ale anului

Peste 13 milioane de persoane si 3 milioane de mijloace de transport au fost inregistrate prin punctele de trecere a frontierei din Romania in primele patru luni ale anului, informeaza Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.

DUPA UN CASTIG DE 12,5 MILIOANE LEI, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2018 Sphera isi diminueaza profitablitatea de aproape zece ori

Sphera Franchise Group SFG), emitent intrat la tranzactionare la bursa bucuresteana in luna noiembrie 2017, a raportat pentru primele trei luni ale anului 2019 un profit net de numai 1,27 milioane de lei, de aproape zece ori mai mic fata de cel obtinut la finele lunii martie 2018, cand operatorul lanturilor de alimentatie publica KFC, PizzaHut si Taco Bell a inregistrat un rezultat de 12,55 milioane de lei, se arata in raportul companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA PRIMELE 100 DE ZILE ALE NOII COMPANII ROMANE DE CHIMIE Chimcomplex devine cel mai mare exportator cu capital romanesc

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o cifra de afaceri de 343,32 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, de 4,6 ori mai mare decat cea realizata in aceeasi perioada a lui 2018, in conditiile in care anul trecut a fost rea-lizat transferul celor mai importante active ale Combinatului Petrochimic Oltchim catre CHOB, a transmis vineri compania printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PE FONDUL URCARII VENITURILOR IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Purcari isi amelioreaza profitabilitatea cu 46%

Purcari Wineries WINE), ultima companie listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a raportat pentru primele trei luni ale anului curent, un profit net consolidat de 8,67 milioane de lei, cu 46,5% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2018, cand producatorul de vinuri din Republica Moldova a inregistrat un profit net de 5,92 milioane de lei, se arata in raportul companiei publicat astazi pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )