Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dupa progrese, independenta justitiei este din nou pusa la incercare - experti intervievati de France Presse

Hotnews Hotnews,
 Dupa progrese, independenta justitiei este din nou pusa la incercare - experti intervievati de France Presse

Sub lupa Bruxellesului de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, independenta justitiei romane este din nou pusa la incercare, expertii intervievati de AFP apreciind ca progresele recente sunt amenintate. continuă pe Hotnews

Franta, socata dupa ce o adolescenta roma a fost luata de politie din autobuzul scolii si expulzata in Kosovo. Guvernul este din nou fragilizat, Manuel Valls in centrul criticilor

Ministrul socialist de Interne, Manuel Valls, personajul politic preferat al francezilor, se afla miercuri in centrul criticilor venite din propria sa tabara, care il acuza ca ruineaza valorile stangii, dupa ce o adolescenta roma a fost luata de politie din autobuzul scolii si a fost expulzata in Kosovo, scrie AFP.

Netanyahu avertizeaza, din nou, Iranul cu un ATAC.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a evocat din nou, marti, posibilitatea lansarii unui atac preventiv impotriva Iranului. Inamicii trebuie luati in serios; nu trebuie neglijati niciodata. Este interzis sa renuntam la un atac preventiv, a declarat premierul Israelului, intr-un discurs rostit in Knesset cu ocazia comemorarii razboiului israelo-arab din 1973, relateaza AFP, citata de Mediafax. Un razboi preventiv este una dintre deciziile cele mai dificile pe care trebuie sa le ia un .

Departamentul pentru Energie cauta din nou candidati pentru CS al Hidroelectrica

Departamentul pentru Energie, actionarul majoritar al Hidroelectrica, cauta din nou candidati pentru Consiliul de Supraveghere, dupa ce in luna august a reconfirmat componenta structurii de conducere a producatorului de electricitate, anunta Mediafax.

Din nou impreuna. Au mers la o nunta in familie

S-au despartit, s-au impacat, s-au despartit din nou si se pare ca si-au mai acordat o sansa.

OTV emite din nou: Dan Diaconescu, in direct

Postul de televiziune OTV a reinceput sa emita, insa nu din Italia, unde a obtinut licenta, ci din Bucuresti. Am invins! Binele invinge intotdeauna, a anuntat Dan Diaconescu in prima sa emisiune.

Consiliul Sibex, din nou la votul actionarilor

Actionarii Sibex vor decide, in Adunarea Generala din 25/26 octombrie, revocarea individuala a membrilor Consiliului de Administratie, potrivit convocatorului completat publicat vineri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )