Libnet.ro
UNICEF

21:00

DUPA RESPINGEREA DE CAMERA DEPUTATILOR DIN LUNA MAI: Proietul privind desfiintarea ASF si revenirea la vechile structuri de supraveghere ajunge in Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA RESPINGEREA DE CAMERA DEPUTATILOR DIN LUNA MAI: Proietul privind desfiintarea ASF si revenirea la vechile structuri de supraveghere ajunge in Senat

Proiectul de lege privind desfiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si revenirea la cele trei structuri care supravegheau anterior piata de capital, pensiile private si asigurarile, respectiv Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM), Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA) si Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP), a ajuns luna aceasta pentru dezbateri in Senatul Romaniei dupa ce in luna mai proiectul a fost respins de catre Camera Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

BAROMETRUL INDUSTRIEI DIN TARA NOASTRA: Avansul modest din luna martie s-a topit din nou in aprilie

In luna aprilie, in industria romaneasca, avansul modest din luna martie s-a topit din nou, iar cresterea slaba si fluctuanta sugereaza ca industria trece printr-o stare de stres si oboseala, potrivit barometrului industrial lunar efectuat de IRSOP si SNSPA si publicat vineri.

IN LUNA MAI, Rezervele valutare ale BNR au scazut cu 856 milioane euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 mai, de 32,834 miliarde euro, cu 856 milioane euro mai mici decat in 30 aprilie.

Rezervele valutare de la BNR au scazut in luna mai cu 850 milioane de euro

La 31 mai 2019, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 32,83 miliarde de euro, in scadere cu 850 milioane de euro fata de 30 aprilie 2019, a anuntat luni BNR. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone valoarea fiind de 3,88 mld. euro). Rezervele internationale ale Romaniei valute plus aur) erau asadar la finele lunii mai de 36,71 mld. euro.

Aproape 2.000 de oameni fara curent electric, dupa fenomenele meteo extreme din tara

Un numar de zece localitati din judetul Vaslui, cu peste 1. 800 de locuitori, au ramas fara energie electrica, luni, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Institutia Prefectului,.

Vesti bune pentru parintii din Bucuresti. Mai multe gradinite vor fi deschise pe timpul verii. Vezi lista completa

In acest an, gradinitele de stat din Bucuresti, care vor avea program in vacanta de vara, sunt in total 20, anunta Inspectoratul scolar municipal. Micutii ai caror parinti lucreaza pot merge la.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )