Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dupa ce a rezolvat toate problemele, Camera Deputatilor vrea acum sa cumpere un sistem video HD de 1,9 milioane lei

B1 B1,
Dupa ce a rezolvat toate problemele, Camera Deputatilor vrea acum sa cumpere un sistem video HD de 1,9 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei, informeaza HotNews. Rolul sistemului va fi de a asigura fluxul. continuă pe B1

Camera Deputatilor isi cumpara sistem audio - video Full HD, in valoare de 1,9 milioane de lei

Camera Deputatilor a anuntat organizarea unei licitatii avand ca titlu Furnizare sistem audio-video sala plenara, in valoare de aproape 1,9 milioane de lei fara TVA.

Camera Deputatilor va cumpara un sistem audio-video Full HD de aproape 2 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei peste 400. 000 euro), pentru asigurarea fluxului video cu circuit inchis din timpul sedintelor de plen.

Camera Deputatilor va cumpara la licitatie un sistem video HD de 1,9 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei peste 400. 000 euro), pentru asigurarea fluxului video cu circuit inchis din timpul sedintelor de plen. Noul sistem va fi format din 10 camere de filmat, display-uri si procesatoare de grafica, transmite News. ro.

Scandal in Camera Deputatilor intre PSD si PNL. Liberalii cer explicatii de la Ministrul Finantelor, social-democratii nu stiu pe unde sa-l mai ascunda

PSD nu a fost de acord cu solicitarea PNL ca Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, sa vina in plenul Camerei Deputatilor pentru a explica daca exista sau nu bani pentru toate maririle de salarii prevazute.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )