Libnet.ro
UNICEF

20:31

Dupa ce s-au anuntat posibile taieri ale pensiilor speciale pentru militari, CTP a rabufnit: Lovitura de stat

Playtech Playtech,
Dupa ce s-au anuntat posibile taieri ale pensiilor speciale pentru militari, CTP a rabufnit: Lovitura de stat

Cristian Tudor Popescu este de parre ca pensiile speciale sunt un subiect sensibil pentru partidele politice, care se feresc sa le taie sau sa faca declaratii pe aceasta tema, intrucat 90 la suta din pensiile speciale din Romania sunt ale militarilor. Gazetarul sustine ca niciun politician nu se va atinge de aceste pensii de teama . continuă pe Playtech

Guvernul Orban a decis soarta pensiilor speciale. Anunt de ultim moment

PNL a decis, luni, sa sustina desfiintarea pensiilor speciale, cu exceptia celor ale militarilor si magistratilor, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Executiv al partidului.

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale, a anuntat, luni.

USR contrazice PNL pe tema pensiilor speciale. Orban o corecteaza pe Turcan

Subiectul pensiilor speciale naste neintelegeri intre principalele partide parlamentare ale Dreptei.

Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale. Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL

Se va elimina o inechitate crasa in sistem, a spus vicepremierul Raluca Turcan. Ce inseamna anularea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL. Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL PNL a decis anularea pensiilor speciale, cu exceptia unor categorii. Vicepremierul Raluca .

Orban, despre amanarea eliminarii pensiilor speciale in Parlament: Poate ca va permite conturarea unei pozitii unitare cu USR Schimbare de macaz- sustinem pastrarea pensiilor doar pentru militari

Premierul Ludovic Orban spune ca amanarea abrogarii pensiilor speciale de catre Parlament va da ragazul majoritatii parlamentare care sprijina Guvernul sa vina cu o pozitie unitara. El a subliniat ca PNL sustine pastrarea acestor pensii doar pentru militari. Aceasta, in conditiile in care pana acum PNL a sustinut, asa cum e prevazut si in proiectul din Parlament, mentinerea pensiilor speciale si pentru magistrati.

Cel mai bun argument pentru eliminarea pensiilor speciale: Nu mai putem avea doua Romanii

Ministrul Finantelor se afla intr-o situatie foarte dificila de cand a venit la inaintare cu propunerea eliminarii pensiilor speciale din Romania, cu foarte mici exceptii. Exista insa multe argumente pentru care acea decizie ar fi buna. Florin Citu a facut eforturi in ultimele saptamani cu scopul obtinerii unui consens in privinta pensiilor speciale. Desi are .

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Stirile ProTV: Scandal urias n Parlament pe tema anularii pensiilor speciale. Nici comunistii nu au facut asta

Noi dezbateri cu scantei pe tema anularii pensiilor speciale au avut loc in Parlament. in timp ce partidele care sustin guvernarea nu isi doresc categorii profesionale favorizate la pensionare, reprezentantii parlamentarilor, aviatorilor, grefierilor, militarilor si diplomatilor s-au plans ca vor ramane cu mult mai putini bani decat li se cuvin.

Circ in Parlament pe tema pensiilor speciale

A fost scandal urias in Parlament, la dezbaterile pentru eliminarea pensiilor speciale.

Personalul auxiliar din instante dezaproba eliminarea pensiilor speciale si anunta masive miscari de protest

Personalul auxiliar din instante a transmis, marti, ca dezaproba propunerea legislativa privind eliminarea pensiilor speciale si anunta ample masuri de protest in cazul in care actul normativ va fi adoptat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )