Libnet.ro
UNICEF

20:45

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei. continuă pe Ziarul Bursa

Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale. Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL

Se va elimina o inechitate crasa in sistem, a spus vicepremierul Raluca Turcan. Ce inseamna anularea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL. Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL PNL a decis anularea pensiilor speciale, cu exceptia unor categorii. Vicepremierul Raluca .

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Marcel Ciolacu, despre guvernantii PNL: Sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cei din PNL vor sa pastreze 90% dintre pensiile speciale, adaugand ca guvernantii PNL sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac.

Ciolacu, despre desfiintarea Sectiei speciale: Nu sunt de acord.Am vazut cu totii cum a functionat Romania fara ea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, si-a exprimat nemultumirea cu privire la desfiintarea Sectiei speciale pentru infractiunile in justitie, intrebandu-se cum va fi aceasta desfiintata, in conditiile in care traim intr-o tara democratica, exista niste reguli democratice.

Ponta, despre taierea pensiilor speciale pentru a face economii la buget: O poveste neserioasa

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca intentiile liberalilor de a taia pensiile speciale pentru a face economii la buget nu sunt serioase, mentionand ca, in realitate, vor fi afectati 2. 000 de beneficiari, ceea ce va insemna doar 50 de milioane de lei economisiti.

Marcel Ciolacu, despre cumulul pensie - salariu: Nu poti sa indrepti o nedreptate cu o alta nedreptate

Turcan: Guvernul a decis eliminarea pensiilor speciale, cu doua exceptii Vom veni cu o noua lege a pensiilor (VIDEO)

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul a decis eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia pensiilor militarilor si a magistratilor. Vicepremierul a mai precizat ca legea pensiilor va fi modificata, astfel incat.

Ciolacu, despre alesii PSD saltati de DNA: Este un inceput de telejustitie! PSD nu va face niciun fel de scut impotriva justitie (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat ca a discutat cu parlamentarii PSD de la Arad, vizati de o ancheta a procurorilor DNA, si ca partidul nu va face scut in fata celor trei parlamentari. Totusi, presedintele interimar al.

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale, a anuntat, luni.

Revine Mihai Tudose in PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminica, la Antena 3, referindu-se la fostii colegi de partid plecati la Pro Romania, ca este posibil ca Mihai Tudose, care a demisionat recent din Pro Romania, sa revina in PSD. Despre Sorin Grindeanu si Marian Neacsu a afirmat ca au fost exclusi abuziv, iar daca vor sa se intoarca in partid, sunt reprimiti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )