Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dupa TRAGEDIA din Italia, CNAIR arata care e starea podurilor din Romania

B1 B1,
Dupa TRAGEDIA din Italia, CNAIR arata care e starea podurilor din Romania

In urma tragediei petrecute la Padova, Italia, unde un viaduct s-a prabusit, Compania Nationala de Drumuri a emis un comunicat cu privire la siguranta podurilor din Romania. Redam mai jos comunicatul integral. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii.

Primar din Gorj, noi detalii despre romanul declarat mort dupa tragedia din Italia: Este in spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme

Romanul declarat mort de autoritatile italiene, dupa tragedia din Genova, dar care este, de fapt, in viata, se afla la spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme, spune Constantin Bobaru, primarul.

Imagini filmate cu drona la o zi dupa tragedia din Italia. Oamenii au ramas fara cuvinte - VIDEO

Autoritatile italiene au dat publicitatii imagini surprinse cu o drona la o zi de la prabusirea viaductului in Genova, tragedie soldata cu cel putin 39 de morti Speranta de a gasi supravietuitori scade.

Noi detalii legate de tragedia din Italia, unde un pod s-a prabusit. Cel putin 11 oameni au murit

Dezastru in Italia. Un pod s-a prabusit in apropiere de Genova. Potrivit agentiei de presa ANSA, 11 oameni si-au pierdut viata, intre care un copil, dupa ce masinile in care se aflau au fost prinse.

Noi detalii despre tragedia din Italia. Anuntul facut de Comisia Europeana

Comisia Europeana a dat asigurari joi ca a incurajat Italia sa investeasca in infrastructura, dupa criticile venite din partea guvernului populist italian in urma prabusirii marti a unei portiuni dintr-un.

Cine este romanul care a murit in tragedia din Italia

Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, Gorj, se afla pe podul din Genova Italia atunci cand acesta s-a prabusit. Barbatul plecase din Romania in Franta, pentru un trai mai bun, in .

Presedintele KlausIohannis, mesaj dupa tragedia din Genova

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs marti, in apropiere de Genova, in urma caruia s-au inregistrat zeci de victime, printre care doi cetateni romani, se.

Miracol dupa tragedia din Genova. Doi soti, gasiti in viata sub daramaturi

Doi soti au fost gasiti in viata de pompieri dupa incidentul tragic din Genova. Acestia erau prinsi in propria masina, strivita de zeci de tone de daramaturi. Salvarea celor doi a avut loc la.

inca un roman a murit in tragedia din Italia

Un alt cetatean roman, cu dubla cetatenie, a fost identificat printre persoanele decedate, in urmaincidentului produspe autostrada A10, in apropiere de Genova, ca urmare a prabusirii unei portiuni.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )