Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este romanul care a murit in tragedia din Italia

Antena3 Antena3,
Cine este romanul care a murit in tragedia din Italia

Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, Gorj, se afla pe podul din Genova Italia atunci cand acesta s-a prabusit. Barbatul plecase din Romania in Franta, pentru un trai mai bun, in . continuă pe Antena3

S-A AFLAT! Cine este ROMANUL CARE A MURIT in tragedia de la Genova. Doliu in tara si diaspora... (FOTO)

Romanul care a murit in tragedia de la Genova era din localitatea Curtisoara, judetul Gorj. Marian Rosca, de 36 ani, se afla pe podul Morandi atunci cand acesta s-a prabusit. Tanarul plecase din Romania i.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Cine este romanul care a murit pe podul Morandi din Italia. Muncea in Franta si se intoarcea acasa

Un gorjean si-a pierdut viata in groaznicul accident din orasul Italian Genova. El se afla pe podul Morandi cand acesta s-a prabusit.

Cine este romanul care a murit pe podul Morandi din Italia. Muncea in Franta si se intoarce acasa

Un gorjean si-a pierdut viata in groaznicul accident din orasul Italian Genova. El se afla pe podul Morandi cand acesta s-a prabusit.

Noi detalii legate de tragedia din Italia, unde un pod s-a prabusit. Cel putin 11 oameni au murit

Dezastru in Italia. Un pod s-a prabusit in apropiere de Genova. Potrivit agentiei de presa ANSA, 11 oameni si-au pierdut viata, intre care un copil, dupa ce masinile in care se aflau au fost prinse.

inca un roman a murit in tragedia din Italia

Un alt cetatean roman, cu dubla cetatenie, a fost identificat printre persoanele decedate, in urmaincidentului produspe autostrada A10, in apropiere de Genova, ca urmare a prabusirii unei portiuni.

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii.

Cine este barbatul care a aruncat cu un cocktail Molotov in sediul PSD Vrancea

Barbatul care a atacat sediul PSD Vrancea in noaptea de luni spre marti, cu un cocktail Molotov, are 45 de ani si in cursul serii de 14 august a fost plasat sub control judiciar de catre magistrati, dupa ce in.

Imagini filmate cu drona la o zi dupa tragedia din Italia. Oamenii au ramas fara cuvinte - VIDEO

Autoritatile italiene au dat publicitatii imagini surprinse cu o drona la o zi de la prabusirea viaductului in Genova, tragedie soldata cu cel putin 39 de morti Speranta de a gasi supravietuitori scade.

MAE: Deocamdata nu sunt informatii despre romni raniti n tragedia din Italia

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, in legatura cu podul prabusit in apropierea orasului Genova, ca autoritatile italiene nu au notificat oficiul consular in legatura cu cetateni romani afectati in incident, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )