Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dupa tragedia din Italia, Viorica Dancila cere evaluarea podurilor din Romania

Antena3 Antena3,
Dupa tragedia din Italia, Viorica Dancila cere evaluarea podurilor din Romania

Dupa tragedia din Italia, Premierul Viorica Dancila ii cere ministrului Transporturilor o evaluare a tuturor podurilor din Romania pentru a putea inteveni la timp pentru reparatii, acolo unde este cazul. Viorica D?. continuă pe Antena3

Ce fac alte tari dupa tragedia din Italia. Reactia incredibila a autoritatilor din Romania

Multe tari europene au trecut la verificari de urgenta a podurilor, dupa tragedia din Genova. in Romania, autoritatile spun ca la noi nu s-ar intampla un astfel de accident, desi Antena 3 a aratat de.

Viorica Dancila e preocupata de siguranta cetateanului, dar nu dupa violentele jandarmilor, ci dupa tragedia din Italia (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat joi ca a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Sova, o evaluare completa a starii podurilor din tara noastra, in contextul tragediei din Italia. Am cerut min.

Dancila cere verificarea tuturor podurilor din Romania, dupa prabusirea viaductului din Italia. A uitat de Podul Constanta

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca i-a cerut ministrului Transporturilor, Lucian Sova, o evaluare completa a starii podurilor din Romania, pentru a se interveni la timp in reparatia acestora.

Viorica Dancila anunta aprobarea unei Ordonante pentru modificarea invatamantului anteprescolar si a invatamantului superior

Finantarea de baza pentru copiii sub 3 ani inscrisi la crese si gradinite se va realiza, incepand cu anul scolar 2019-2020, din bugetul de stat si dupa metodologia Ministerului Educatiei Nationale MEN), urmand sa fie aprobata o Ordonanta in acest sens, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila va fi schimbata, conform surselor din PSD

Conform unor surse din PSD citate de Hotnews, la iminenta sedinta a Comitetului Executiv al partidului, se va discuta schimbarea lui Viorica Dancila din pozitia de prim-ministru al Romaniei. Nici un partid de la guvernare de dupa revolutie nu a fost la fel de eficient ca PSD-ul in inlocuirea propriilor prim-ministri de la conducerea tarii.

SURSE: Viorica Dancila nu a semnat solicitarea trimisa de Guvern presedintelui de convocare a sedintei CSAT

Premierul Viorica Dancila nu ar fi semnat cererea de convocare in regim de urgenta a unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit unor surse citate de B1 TV. Viorica Dancila, in.

Viorica Dancila comite o noua gafa: Premierul a incurcat ABROGAREA cu APROBAREA(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa. in timpul sedintei de Guvern de joi, prim-ministrul a incurcat termenii abrogare si aprobare, care, de altfe, au sensuri total opuse. in ceea ce.

Ludovic Orban, un nou atac la Viorica Dancila: Demonstratie de sfidare si tupeu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica declaratiile premierului Viorica Dancila, subliniind ca aceasta face o demonstratie de sfidare si tupeu si ca ar fi trebuit sa le demita pe Carmen Dan din functia.

Viorica Dancila vrea probe concludente impotriva Jandarmeriei: Am vazut un asalt asupra unor institutii ale statului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit in deschiderea sedintei de guvern de joi despre protestele din Piata Victorie, de pe 10 august, precizand ca exista un asalt asupra unor institutii ale statului, in.

SURSE: Schimbarea premierului Viorica Dancila, una din temele Comitetului Executiv PSD de la Neptun. Liviu Dragnea neaga informatia

UPDATE:Liviu Dragnea a negat aceasta informatie, marti seara, intr-o aparitie televizata. Eu o sustin pe Viorica Dancila. Acest guvern nu va pleca pentru ca vrea Iohannis. ) Categoric nu o schimb.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )