Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dupa Trump, Biden promite si el vaccin anti Covid gratuit pentru toti daca este ales

Hotnews Hotnews,
 Dupa Trump, Biden promite si el vaccin anti Covid gratuit pentru toti daca este ales

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Biden promite vaccin anti Covid gratuit pentru toti

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, conform Hotnews.

Un voluntar a murit dupa ce a luat vaccinul anti-Covid

Universitatea Oxford: nu exista preocupari privind siguranta testului clinic.

Un voluntar brazilian din studiul clinic al vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZenca a murit dupa ce s-a infectat cu virusul. Testele merg mai departe

Un voluntar din studiul clinic al vaccinului experimental anti-COVID-19 efectuat de AstraZeneca si Universitatea Oxford in Brazilia a murit din cauza complicatiilor infectarii cu coronavirusul SARS-CoV-2. Acesta facea parte din grupul placebo potrivit presei braziliene si Bloomberg care citeaza surse apropiate studiului clinic.

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid. Specialistii au facut anuntul categoric

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid-19. O echipa a Universitatii din Tokyo a demonstrat, in urma unui experiment, cum pot preveni mastile sanitare infectarea cu coronavirus. Astfel, potrivit studiului, protectia este mai mica in cazul produselor din panza, comparativ cu cele chirurgicale. Cat de eficiente sunt mastile de protectie impotriva coronavirusului. Specialist: .

Coronavirus: Germania pregateste demararea campaniei de vaccinare anti-Covid inainte de sfarsitul anului (presa germana)

Germania face pregatiri pentru a incepe campania de vaccinare anti-COVID-19 inainte de sfarsitul anului, potrivit cotidianului Bild de vineri, citat de Reuters si Agerpres.

Brazilia: Vaccinul chinezesc Sinovac anti-COVID-19 se afla in planul de imunizare al populatiei

Brazilia a anuntat ca vrea sa utilizeze vaccinul anti-COVID-19 fabricat in China ca parte a unui program national de imunizare a populatiei, potrivit BBC. Conform guvernatorului Sao Paulo, Joao Doria,.

Campanie disperata: Biden promite vaccinuri Covid gratuite daca va fi ales presedinte!

Democratul Joe Biden a declarat vineri ca, daca va fi ales presedinte, va impune ca vaccinurile impo.

Vaccinul anti-COVID, privit cu scepticism in Romania. Din ce motive ar refuza romanii sa se vaccineze

Un numar de 6 romani din 10 s-ar vaccina impotriva noului coronavirus, daca ar fi un vaccin disponibil, procentaj care plaseaza Romania printre ultimele tari cuprinse intr-un sondaj Ipsos realizat la nivel mondial, in randul a 28 de state de pe toate continentele. Media globala de acceptare a vaccinului este de 74%. Romanii se tem atat de posibila ineficienta a vaccinului, cat si de posibilele efecte adverse.

Dezbaterea finala Trump-Biden, de la ora 4.00: Format, reguli si moderare O seara in care Trump va incerca sa recupereze in sondaje

Donald Trump si Joe Biden se regasesc joi seara in fata a milioane de telespectatori pentru un ultim duel televizat, care ar putea oferi ultimul mare prilej presedintelui SUA de recupera in sondaje cu 12 zile inainte de vot, potrivit AFP. Trump va trebui sa-si dubleze atacurile impotriva lui Joe Biden evocand activitatile fiului sau Hunter in China si Ucraina. Alegeri SUA 2020. Cum se vad din tabara democratilor, inainte de ultima dezbatere prezidentiala, dezvaluirile despre fiul lui Joe Biden. Interviu cu Radu Florescu, presedintele Democrats Abroad Romania.

Ultima dezbatere Trump-Biden a avut loc la Nashville

Presedintele american, Donald Trump, si rivalul sau democrat, Joe Biden, s-au reintalnit joi seara la Nashville statul Tennessee) pentru ultima lor dezbatere televizata, cu 12 zile inainte de scrutin, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )