Libnet.ro
UNICEF

08:00

Biden promite vaccin anti Covid gratuit pentru toti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Biden promite vaccin anti Covid gratuit pentru toti

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, conform Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa Trump, Biden promite si el vaccin anti Covid gratuit pentru toti daca este ales

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, potrivit AFP.

Coronavirus: Germania pregateste demararea campaniei de vaccinare anti-Covid inainte de sfarsitul anului (presa germana)

Germania face pregatiri pentru a incepe campania de vaccinare anti-COVID-19 inainte de sfarsitul anului, potrivit cotidianului Bild de vineri, citat de Reuters si Agerpres.

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid. Specialistii au facut anuntul categoric

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid-19. O echipa a Universitatii din Tokyo a demonstrat, in urma unui experiment, cum pot preveni mastile sanitare infectarea cu coronavirus. Astfel, potrivit studiului, protectia este mai mica in cazul produselor din panza, comparativ cu cele chirurgicale. Cat de eficiente sunt mastile de protectie impotriva coronavirusului. Specialist: .

Un voluntar brazilian din studiul clinic al vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZenca a murit dupa ce s-a infectat cu virusul. Testele merg mai departe

Un voluntar din studiul clinic al vaccinului experimental anti-COVID-19 efectuat de AstraZeneca si Universitatea Oxford in Brazilia a murit din cauza complicatiilor infectarii cu coronavirusul SARS-CoV-2. Acesta facea parte din grupul placebo potrivit presei braziliene si Bloomberg care citeaza surse apropiate studiului clinic.

Brazilia: Vaccinul chinezesc Sinovac anti-COVID-19 se afla in planul de imunizare al populatiei

Brazilia a anuntat ca vrea sa utilizeze vaccinul anti-COVID-19 fabricat in China ca parte a unui program national de imunizare a populatiei, potrivit BBC. Conform guvernatorului Sao Paulo, Joao Doria,.

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa .

Schimbarea WhatsApp pentru toti utilizatorii. Ce vei putea face acum

WhatsApp vine cu o noua surpriza pentru utilizatorii aplicatiei. Reprezentantii Facebook au anuntat ca utilizatorii aplicatiei de mesagerie vor putea efectua achizitii de bunuri si servicii din interiorul aplicatiei. Ce vor putea face acum utilizatorii WhatsApp in felul acesta, WhatsApp va permite companiilor sa isi vanda produsele in interiorul aplicatiei, prin intermediul Facebook Shops, un .

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Campanie disperata: Biden promite vaccinuri Covid gratuite daca va fi ales presedinte!

Democratul Joe Biden a declarat vineri ca, daca va fi ales presedinte, va impune ca vaccinurile impo.

Vaccinul anti-COVID, privit cu scepticism in Romania. Din ce motive ar refuza romanii sa se vaccineze

Un numar de 6 romani din 10 s-ar vaccina impotriva noului coronavirus, daca ar fi un vaccin disponibil, procentaj care plaseaza Romania printre ultimele tari cuprinse intr-un sondaj Ipsos realizat la nivel mondial, in randul a 28 de state de pe toate continentele. Media globala de acceptare a vaccinului este de 74%. Romanii se tem atat de posibila ineficienta a vaccinului, cat si de posibilele efecte adverse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )