Libnet.ro
UNICEF

01:05

DURERE pentru fanii lui FLORIN PIERSIC! Din pacate, nu s-a mai putut face nimic! Fosta sotie a confirmat TOTUL

B1 B1,
DURERE pentru fanii lui FLORIN PIERSIC! Din pacate, nu s-a mai putut face nimic! Fosta sotie a confirmat TOTUL

Putini romani stiu ca marele actor Florin Piersic a primit o grea lovitura in tinerete! Actorul nu a luat probele pentru filmul Varsta Dragostei, asa cum marturiseste actrita romanca Ana Szeles, fo. continuă pe B1

E TRAGEDIA momentului! Adio FLORIN SALAM: Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

DRAMA in lumea manelelor! DOLIU pentru regele NICOLAE GUTA! Asa arata MORMANTUL de aur! Fanii sunt in lacrimi! Din pacate...(FOTO)

Desi este considerat regele manelelor, Nicolae Guta a oferit de-a lungul timpului putine detalii despre viata membrilor familiei sale. Cu toate acestea, in urma cu cativa ani, fanii au aflat ca celebrul.

DRAMA in showbiz: Adio, MIRABELA DAUER! Dupa operatia EXTREMA, vedeta ne-a parasit! Durere pentru fani

Celebra cantareata Mirabela Dauer a anuntat ca renunta pentru o perioada la concertele din Romania, in conditiile in care a petrecuto scurta vacanta in Las Vegas. Artista a stat o luna in.

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

Din pacate, exista mult antisemitism in Germania, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii. Nicio institutie evreiasca nu poate exista aici fara a fi.

IMAGINI SOC: Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

SOC iN SHOWBIZ! Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

Familia Ionelei Prodan, din nou in LACRIMI: Din pacate, totul se confirma... Chiar in casa raposatei...

Ionela Prodan a murit in luna aprilie a acestui an, insa pentru apropiatii sai este in continuare foarte greu sa se obisnuiasca cu disparitia ei. La scurt timp dupa moartea mamei sale, Anamaria.

Din pacate, e adevarat: Soferii romani vor ramane fara permis! Ce prevede noul Cod Rutier...

Vesti proaste pentru soferi. Codul rutier s-ar putea schimba, iar soferii si-ar putea pierde permisul de conducere! Potrivit Avocatnet. ro, daca observa o afectiune care nu permite detinerea unui permis auto,.

A CEDAT... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a marturisit, intr-un interviu pentru un post de televiziune, ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de.

Clipe teribile pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Femeile din viata lui Cristi Borcea continua sa ii dea palpitatii. Prima fosta sotie a cuceritorului, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )