Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dureros! Gabriel Cotabita: 2015 a fost cel mai scurt an din viata mea

Antena3 Antena3,
Dureros! Gabriel Cotabita: 2015 a fost cel mai scurt an din viata mea

A fost poate cel mai greu an din viata lui Gabriel Cotabita, pentru ca a avut de luptat pentru viata. insa artistul a invins, desi nu i-a fost deloc usor. continuă pe Antena3

MAI: Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani

Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani, numarul accidentelor rutiere, al omorurilor si al faptelor cu violenta a fost mult mai mic fata de anii trecuti, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI).

MAI: Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani

Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani, numarul accidentelor rutiere, al omorurilor si al faptelor cu violenta a fost mult mai mic fata de anii trecuti, in ultimele 48 de ore nefiind inregistrate evenimente deosebite,.

Care a fost cel mai vizionat film din Romania in 2015

Furios si iute 7 este liderul Topului 10 al filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

Gabriel Cotabita, la un pas sa planga in platoul unei emisiuni. Ce l-a impresionat pe cantaret

Gabriel Cotabita a fost astazi invitat in platoul emisiunii Rai da buni, unde a avut parte de surprize de exceptie. Prietenii lui, Adrian Daminescu si Mihai Georgescu l-au vizitat si l-au surprins. Dupa.

Ministerul de Interne: Cel mai linistit si cel mai sigur Craciun din ultimii cinci ani

Craciunul din acest an a fost cel mai sigur si cel mai linistit din ultimii cinci ani, a afirmat, sambata, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, comisar de politie Monica Dajbog, intr-o declaratie de presa referitoare la modul in care s-a asigurat ordinea publica in aceasta perioada, prin aplicarea Planului de masuri Sarbatori de iarna in siguranta.

Gabriel Cotabita, un moment miraculos pe scena Craciunului X Factor

Gabriel Cotabita a trait recent un miracol. Noi, ascultand vocea lui, il putem simti. Seara de Craciun este si ea un miracol, nu-i asa? Pentru toti telespectatorii X Factor, artistul Gabriel Cotabita a.

Gabriel Cotabita a dat vestea cea mare! Toata lumea astepta asta de la el

Gabriel Cotabita le face o bucurie fanilor in prag de Sarbatori. indragitul artist va canta de Revelion, asa cum si-a obisnuit fanii de ani buni. Vine Revelionu! Spre marea mea bucurie, il voi petrece.

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un [].

2015, cel mai prolific an la DNA pe cazuri de coruptie la nivel inalt

Un premier in functie, patru fosti ministri si 20 de actuali sau fosti parlamentari, 14 primari de municipii si noua presedinti de Consilii Judetene au fost trimisi in judecata pentru coruptie in 2015, potrivit DNA, care precizeaza ca este cel mai mare numar de persoane deferite justitiei intr-un an.

Simona Halep: Am fost bolnava, sper sa fiu apta sa joc la nivelul cel mai inalt la Brisbane / Obiectivele in 2016: O medalie la JO si un titlu de Grand Slam

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, declara ca isi doreste ca anul viitor sa obtina o medalie olimpica, dar si primul Grand Slam din cariera, punand ochii pe Roland Garros, scrie Digi Sport. Sportiva a mai aratat ca isi doreste sa fie sanatoasa pentru a putea juca, aratand ca in ultima peroada a avut cateva probleme si se afla sub tratament, insa spera sa fie apta sa joace la cel mai inalt nivel la turneul de la Brisbane, programat in perioada 3-9 ianuarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )