Libnet.ro
UNICEF

09:31

Se dusese intr-o statie de autobuz din Baia Mare, cand a zarit pe banca un barbat adormit. S-a apropiat si a inteles. Ce a urmat, doar in Romania e posibil!

Antena3 Antena3,
Se dusese intr-o statie de autobuz din Baia Mare, cand a zarit pe banca un barbat adormit. S-a apropiat si a inteles. Ce a urmat, doar in Romania e posibil!

Barbatul se dusese intr-o statie de autobuz din Baia Mare, cand a zarit pe banca un barbat adormit. S-a apropiat si a inteles ca de fapt omul era mort. Ce a urmat insa este si mai bizar. continuă pe Antena3

Prelevare de organe la Spitalul Judetean din Baia Mare. Cinci bolnavi se vor bucura de o noua sansa la viata

In ziua Ajunului de Craciun, o familie din Baia Mare a acceptat sa daruiasca viata celor aflati in suferinta. in acest sens, si-a dat acordul pentru ca organele unui barbat in varsta de 67 de ani sa fie prelevate. Datorita gestului facut, alti cinci oameni se pot bucura de o viata normala.

FOTO Un echipaj de politie a pazit toata noaptea cadavrul unui barbat mort in statia de autobuz. Medicii legisti i-au anuntat ca programul se termina la 16.00

Un echipaj de politie din Baia Mare a pazit o noapte intreaga cadavrul unui barbat, dupa ce angajatii de la Medicina Legala au anuntat ca ei nu lucreaza decat in intervalul 8. Incidentul a fost semnalat in noaptea de 25 spre 26 decembrie.

Jaf la un cazinou din Satu Mare: Hotul a luat toti banii din local, adica... 75 de lei (VIDEO)

Un barbat din Satu Mare a ajuns dupa gratii pentru 75 de lei. Atat a reusit sa fure dintr-un cazinou dupa ce a atacat-o pe casiera localului. Omul a fost prins imediat si a fost arestat pentru 30 de zile,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )