Libnet.ro
UNICEF

13:15

Jaf la un cazinou din Satu Mare: Hotul a luat toti banii din local, adica... 75 de lei (VIDEO)

B1 B1,
Jaf la un cazinou din Satu Mare: Hotul a luat toti banii din local, adica... 75 de lei (VIDEO)

Un barbat din Satu Mare a ajuns dupa gratii pentru 75 de lei. Atat a reusit sa fure dintr-un cazinou dupa ce a atacat-o pe casiera localului. Omul a fost prins imediat si a fost arestat pentru 30 de zile,. continuă pe B1

Mesajul iubitei motociclistului decedat in Satu Mare. De ce nu m-ai ascultat, oare? Cei doi urmau sa faca nunta

Un accident mortal a avut loc pe 23 decembrie, in judetul Satu Mare. Un tanar de 25 de ani si-a pierdut viata in urma unei coliziuni frontale intre doua motociclete. Barbatul urma sa faca nunta. Mesajul iubitei sale. Mesajul iubitei motociclistului decedat in Satu Mare Accident mortal in judetul Satu Mare, localitatea Mediesu Aurit, luni, .

Cine este motociclistul care a murit la Satu Mare. Avea 25 de ani si urma sa se casatoreasca FOTO

Drama ingrozitoare in prag de Craciun! S-a aflat numele victimei accidentului mortal de la Mediesu Aurit. Victima se numeste Catalin D. Tanarul avea doar 25 de ani, iar drama este cu atat mai mare cu cat acesta urma sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale in cel mai scurt timp. in plus, destinul tragic a .

Se dusese intr-o statie de autobuz din Baia Mare, cand a zarit pe banca un barbat adormit. S-a apropiat si a inteles. Ce a urmat, doar in Romania e posibil!

Barbatul se dusese intr-o statie de autobuz din Baia Mare, cand a zarit pe banca un barbat adormit. S-a apropiat si a inteles ca de fapt omul era mort. Ce a urmat insa este si mai bizar.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )