Libnet.ro
UNICEF

16:15

Harta clanurilor din Romania. Cine actioneaza in toata tara

Antena3 Antena3,
Harta clanurilor din Romania. Cine actioneaza in toata tara

Prostitutie, camatarie, trafic de carne vie, taxe de protectie, droguri. Cam astea sunt trecute in CV-ul fiecarui interlop din Romania. Tara noastra nu duce lipsa de astfel de persoane care sfideaza legea. continuă pe Antena3

Harta clanurilor din Romania

Prostitutie, camatarie, trafic de carne vie, taxe de protectie, droguri. Cam astea sunt trecute in CV-ul fiecarui interlop din Romania. Tara noastra nu duce lipsa de astfel de persoane care sfideaza legea.

METEO: Schimbare TERIBILA de vreme in weekend. Cate grade vor fi in termometre. Cele mai AFECTATE regiuni din Romania

Panala inceputul weekend-uluivremea va continua sa fie insorita in aproape toata tara cu temperaturi situate intre 20 de grade Celsius la malul Marii si in jur de 31 de grade in spatiul.

Impresiile unei cunoscute bloggerite dupa ce a vizitat un oras din Romania: Cum sa ai o asemenea bijuterie in propria tara si sa nu stii de ea?

Peste 80 de milioane de euro este suma investita, in ultimii ani, intr-un oras din Romania, oras care a devenit o adevarata atractie pentru turistii din tara sau de peste hotare. Autoritatile au renovat cladirile, muzeele si vechea cetate, iar majoritatea banilor folositi inteligent au venit din fonduri europene.

Diferente salariale din Romania, sub media UE

Potrivit unei analize Smartree, unul dintre liderii din Romania pe piata de externalizare a proceselor de HR, Romania inregistreaza un decalaj de 5% raportat la diferentele salariale medii intre barbati si femei, fiind mult sub pragul inregistrat la nivel european, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

Doliu in lumea medicala din Romania! Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro de la noi a murit

Medicina din Timisoara e in doliu, dupa ce doctorul Ioan Munteanu a murit. Membru al Academiei Romane, profesorul, considerat unul dintre cei mai straluciti medici din Romania, s-a stins din viata la 80 de.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

Cea mai cunxoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gheorghiu, a lansat pe blogul personal o noua profetie cutremuratoare. in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care -mi spune ceva cutremurator. Glasul.

O lege noua ARUNCA iN AER piata imobiliara din Romania: Toate cladirile trebuie neaparat sa fie DOTATE cu acest lucru!

O directiva europeana aduce o noutate majora pentru dezvoltatorii imobiliari din Romania. Astfel, incepand cu anul 2025, constructorii de cladiri non-rezidentiale vor fi obligati sa le prevada cu cate o.

Premiera in Justitie din Romania. Prezumtia de nevinovatie, optionala la Salaj

Premiera in Justitia din Romania. Un parchet judetean si prim-procurorul acestuia au fost condamnati de o instanta la plata de daune morale pentru ca nu ar fi respectat prezumtia de vinovatie, in cazul a tr.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Un tanar din Romania a ajuns in topul Forbes cu o afacere unica

Un tanar din Ticleni, judetul Gorj, la numai 22 de ani, a ajuns in topul Forbes al antreprenorilor sub 30 de ani, cu un produs unic pe piata din Romania. Ionel Burtea a plantat mure pe terenul de la bunici, iar di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )