Libnet.ro
UNICEF

18:00

DW: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

România Liberă România Liberă,
DW: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

Componenta viitorului Bundestag va fi decisa duminica, 24 septembrie. Scrutinul este organizat din patru in patru ani, daca legislativul nu se autodizolva, si are loc duminica sau intr-o zi de sarbatoare. continuă pe România Liberă

Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

Componenta viitorului Bundestag va fi decisa duminica, 24 septembrie. Scrutinul este organizat din patru in patru ani, daca legislativul nu se autodizolva, si are loc duminica sau intr-o zi de sarbatoare.

Petre M. Iancu: Mai sunt cateva zile pana la alegerile din Germania |ANALIZA DW

Daca nu apar modificari dramatice in preferintele electoratului german, Angela Merkel va castiga detasat alegerile de la 24 septembrie, explica o analiza publicata germane. Dar cu cine oare va guverna? Si cum? Si ce va insemna AfD? .

Patru intrebari despre alegerile din Germania

Scrutinul din 24 septembrie este cel de-al optulea de la reunificarea Republicii Federale incoace. Se stie deja cine va castiga. Crestin-democratii CDU/CSU) au un avans considerabil - peste 15% - in fata social-democratilor SPD). Dupa ce nemtii vor merge la urne, vom avea si raspunsurile la alte patru intrebari importante:.

Asus a lansat noua gama ZenFone. Tot ce trebuie sa stii despre noile modele: preturi, specificatii si disponibilitate

Asus a dezvaluit noile telefoane ZenFone, si anume ZenFone 4 Pro cu Gigabit, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie si ZenFone 4 Max, in cadrul evenimentului de presa We Love Photo, ce a avut loc la Roma.

Cum a murit aceasta tanara frumoasa din cauza sindromului Rapunzel. Ce trebuie sa stii despre aceasta boala

Moarte total neasteptata pentru o adolescenta de 16 ani. Tanara a decedat din cauza unei boli compulsive si nimanui nu-i trecea prin cap ce face ea. Jasmine Beever suferea de sindromul Rapunzel, boala cu.

Alegerile parlamentare din Germania. Pericolul intrarii nationalistilor, care urca in sondaje, in Bundestag

Marea problema a alegerilor parlamentare de duminica, din Germania, nu este cine va fi, sau cine va ramane cancelar. Dupa toate probabililtatile, Angela Merkel va obtine al patrulea mandat de sefa a guvernului german. Problema este ca partidul nationalist, Alternativa pentru Germania AfD), va reusi intrarea in Parlament, pe care a ratat-o la alegerile din 2013. Acest partid, ale carui parole amintesc de nazism, a urcat semnificativ in sondaje, catarandu-se pe o singura tema: refugiatii din Germania si teama unei parti a populatiei de invazia lor.

Donald Trump ironizeaza decizia Facebook de a-si revizui regulile pentru reclamele politice, in contextul anchetei privind amestecul Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a comentat ironic, vineri, decizia Facebook de a-si revizui regulile privind reclamele politice platite, pe fondul investigatiilor privind presupusa interferenta rusa in alegerile din SUA, relateaza Reuters.

Alegerile din Germania. Donald Trump a sunat-o pe Angela Merkel pentru a-i ura Germaniei alegeri incununate de succes

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sunat-o vineri pe Angela Merkel, actualul cancelar federal german, pentru a-i ura Germaniei succes la alegerile federale legislative ce vor avea loc duminica, relateaza DPA.

Alegerile din Germania: Pe cine mizeaza Vladimir Putin

Rusia spera ca formatiunile Alternativa pentru Germania AfD), de extrema dreapta si Die Linke sanga) sa obtina un scor bun pentru a sustine cauza Moscovei in Parlamentul german. Dar Vladimir Putin are suficienti prieteni in interiorul sistemului politic german, cel mai notoriu fiind fostul cancelar social-democrat Gerhard Schroeder.

Austeritatea si euro-coeziunea ca mize la alegerile de duminica din Germania

Duminica au loc alegeri generale in Germania. Cineva ar spune alegeri fara istoric, odata ce sondajele arata rezultate ce mentin stabilitatea postului Cancelarului Angela Merkel, dar si, cel mai probabil, pe cea a Ministrului Finantelor, cel mai important ministru in Germania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )