Libnet.ro
UNICEF

14:45

Petre M. Iancu: Mai sunt cateva zile pana la alegerile din Germania |ANALIZA DW

România Liberă România Liberă,
Petre M. Iancu: Mai sunt cateva zile pana la alegerile din Germania |ANALIZA DW

Daca nu apar modificari dramatice in preferintele electoratului german, Angela Merkel va castiga detasat alegerile de la 24 septembrie, explica o analiza publicata germane. Dar cu cine oare va guverna? Si cum? Si ce va insemna AfD? . continuă pe România Liberă

Cum a fost zeificat Nicolae Ceausescu de poeti, cu cateva zile inainte de moarte: El este intruparea intelepciunii. Ea, om de ideal si carturar de seama

Ultimele editii ale celui mai longeviv ziar local din istoria Hunedoarei, Drumul Socialismului, o publicatie aparuta pana in 22 decembrie 1989, arata modul neobisnuit in care poetii si scriitorii ii aduceau omagii lui Nicolae Ceausescu, unii scriind chiar in timpul evenimentelor cutremuratoare din zilele Revolutiei. Ziarul a fost digitalizat in intregime de Biblioteca din Deva.

Vremea devine tot mai rece. Prognoza meteo pana vineri- HARTA

Vremea continua sa se raceasca treptat, sunt anuntate precipitatii in aproape toata tara, iar maxima zilei nu va mai depasi 28 de grade. Miercuri Vremea va fi in general instabila.

Cu ce tip de fake news mai sunt pacaliti romanii: Uraganul Irma se indreapta spre tara noastra (FOTO)

Conceptul de fake news a dominat in ultima perioada fluxurile de stiri, fenomenul luand amploare mai ales in contextul alegerilor prezidentiale din SUA, din 2016. De atunci,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )