Libnet.ro
UNICEF

05:15

E.ON a avut, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
E.ON a avut, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc pentru centralele nucleare, impusa de guvernul german, transmite MarketWatch. continuă pe Ziarul Bursa

E.ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, dupa separarea diviziei Uniper

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc legata de centralele nucleare impusa de guvernul german, transmite.

Cea mai mare hora din Romania ar putea ajunge anul acesta in Cartea Recordurilor

Anul trecut, pe stadionul din orasul academicienilor Nasaud s-a format cea mai mare hora din Romania. Aceasta a fost compusa din nu mai putin de 5. 000 de persoane, toate imbracate in haine traditionale. Anul acesta experimentul se va repeta si e posibil ca acesta sa intre oficial in Cartea Recordurilor.

Japonia va trimite cea mai mare nava de razboi a sa in Marea Chinei de Sud, anunta Reuters

Japonia urmareste sa trimita cea mai mare nava a marinei sale militare intr-un tur de trei luni prin apele disputate din Marea Chinei de Sud la inceputul lunii mai, au declarat mai multe surse pentru Reuters. Decizia reprezinta cea mai mare etalare de forte a Japoniei de la Al Doilea Razboi Mondial incoace.

Exista riscul ca deficitul bugetar al Romaniei sa aiba cea mai mare crestere din UE

Comisia Europeana CE) este ingrijorata ca tara noastra ar putea sa inregistreze, in acest an, cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, a avertizat, ieri, Angela Cristea, seful Reprezentantei CE in Romania.

Comisia Europeana este ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE

Comisia Europeana isi arata ingrijorarea fata de faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi au existat.

Comisia Europeana, ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE, desi Guvernul a dat asigurari ca nu sunt motive de preocupare

Comisia Europeana si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi s-au primit asigurari de la Guvern ca nu sunt motive de preocupare in acest sens.

Liviu Dragnea: Comunicarea, cea mai mare problema a Executivului. Eu le-am transmis mereu sa iasa sa comunice, intr-un mod asezat si civilizat, masurile adoptate

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca cea mai mare problema a Guvernului Grindeanu este ca nu comunica intr-un mod asezat si civilizat masurile pe care le adopta.

Cea mai mare comanda la Ikea, in zece ani pe piata locala, a fost de 104.568 lei

Clientul cu cel mai mare bon din cei zece ani de prezenta pe piata din tara noastra a companiei Ikea si-a mobilat simultan mai multe camere din casa si a cumparat mobilier si accesorii in valoare de 104. 568 lei, se arata intr-un comunicat al retailerului de mobilier si decoratiuni, trimis Redactiei.

Europarlamentarul Siegfried Muresan: Statul roman trebuie sa puna conditia intrarii in Schengen pentru a accepta Europa cu doua viteze. Cea mai mare greseala ar fi sa nu negociem in acest sens

Europa cu mai multe viteze nu este una gresita cu totul, iar Romania ar trebui sa negocieze cu propunerile presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a declarat europarlamentarul Siegfried Muresan, la Strasbourg.

Cea mai mare biserica catolica din Moldova Evului Mediu a ajuns o ruina intr-un parc dintr-o comuna suceveana

Catedrala Catolica din Baia, cunoscuta si ca Biserica Sfanta Fecioara, a fost construita in anul 1410 de catre domnitorul Alexandru cel Bun. in secolul XVIII, catolicii din Baia au parasit localitatea, iar biserica a inceput sa se degradeze. Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, fosta catedrala catolica a fost distrusa de localnici, in prezent aceasta fiind o ruina, in jurul careia autoritatile locale au construit un parc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )