Libnet.ro
UNICEF

01:05

Earin, cele mai mici casti wireless din lume

Playtech Playtech,
Earin, cele mai mici casti wireless din lume

Castile wireless pot fi destul de mari si incomode, lucru care depinde si de tipul ales, in-ear sau over the era. Earin vrea sa fie totusi cea mai mica dintre castile wireless din lume, chiar pe segmentul in-ear. Earin, dupa cum spun creatorii sai, sunt asadar considerate cele mai mici casti wireless din lume. Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus, forma lor este destul de obisnuita insa fara receiver-ul wireless discutam deja de un dispozitiv []. continuă pe Playtech

Cele mai bune 10 destinatii din lume dedicate vegetarienilor

Vegetarienii tin foarte mult la alimentatia lor si stilul de viata pe care il practica este unul foarte sanatos, activ si atent gandit.

Tramvaiele Imperio, productia cu cel mai mic consum energetic din lume

Compania Astra Vagoane Calatori va lansa productia de tramvaie Imperio, care ar avea cel mai mic consum energetic din lume, pentru fiecare dintre cele sase garnituri livrate Primariei Arad profitul fiind unul simbolic, de un leu, a afirmat actionarul.

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Pe strazile Clujului circula una dintre cele mai puternice masini electrice din lume: are 400 de cai putere

Masina, un Tesla Model S, a fost cumparata, in leasing, de un om de afaceri din Cluj care lucreaza in domeniul IT. Un astfel de autoturism costa aproximativ 92. 000 de euro si are peste 400 de cai puteren. in 4,2 secunde ajunge la 100 km/h.

UE si SUA, la un pas de CEL MAI AMPLU ACORD REGIONAL DIN LUME

Uniunea Europeana a avertizat ca va exclude bancile, fondurile de hedging, asiguratorii si alte companii financiare dintr-un acord comercial negociat cu Statele Unite, din cauza dezacordurilor privind colaborarea.

FOTO VIDEO Record mondial in China: cea mai lunga pictura stradala 3D din lume

China a inaugurat de curand cea mai lunga lucrare de arta stradala 3D din lume, intr-un campus universitar. Pictura are 365 de metri lungime si 7,5 metri latime.

Top 10: Amazon devine cel mai valoros brand de retail din lume. Wal-Mart a fost depasit

Amazon a depasit Wal-Mart, devenind cel mai mare brand de retail din lume la nivel global, jucatorul online si-a crescut vanzarile cu 22% si si-a crescut valoarea brand-ului cu 41%, pana la 64 de miliarde de dolari. Vezi in slide-urile urmatoare top-ul.

Rusii inventeaza prima pusca de asalt din lume

Inainte ca AK-47 sa fie cel mai popular pistol-mitraliera din lume, vedeta sovietica a campurilor de batalie din timpul Razboiului Rece, rusii au fost creatorii primei pusti de asalt din lume. Prima pusca.

FOTO 10 din cele mai frumoase orase mai putin cunoscute de turisti din Europa

Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, a lansat o noua carte numita Europa secreta care inglobeaza 50 dintre cele mai frumoase experiente pe care oricine le poate avea pe teritoriul Europei.

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )