Libnet.ro
UNICEF

19:15

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Playtech Playtech,
Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are []. continuă pe Playtech

Cel mai usor smartphone din lume, doar 100 de grame

Firma Indiana XOLO va lansa cel mai usor smartphone din lume care va cantari doar 100 de grame. Potrivit Neowin, compania va comunica lansarea a doua noi smartphone-uri XOLO Windows Phone pe 16 iunie. Noul XOLO va.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Pretul minereului de fier a scazut vineri, in China, la cel mai redus nivel din 2012 pana in prezent, in conditiile in care in portul Qingdao din tara asiatica se deruleaza o ancheta privind finantarea din domeniu, care ar putea afecta cererea pentru aceasta materie prima, in contextul unui surplus global.

VIDEO FOTO Reactiile a 1.000 de oameni care mananca cel mai iute ardei din lume

Copenhaga a gazduit zilele trecute un eveniment la care au participat 1. 000 de persoane dispuse sa-si supuna papilele gustative unui test de rezistenta. Voluntarii au aceeptat sa manance, simultan, ardei Fantoma sau Bhut Jolokia, considerat cel mai iute din lume. Reactiile curajosilor au fost suprinse intr-un filmulet postat pe YouTube.

Masura luata de cea mai PUTERNICA tara din lume. TOATE avioanele de vanatoare, blocate la sol

Armata americana a interzis in weekend, pentru o scurta perioada de timp, zborul tuturor avioanelor americane de vanatoare de tip F-35, dupa o scurgere de ulei la motor, un nou incident in cadrul acestui .

Business Report:Scaderea CAS: Unde sta Romania in Europa la povara fiscala pe munca - TOP; Violentele din Irak imping pretul petrolului la cel mai ridicat nivel din ultimele 9 luni. Riscuri mari pentru redresarea economica globala; Topul celor mai bune f

Fondul Proprietatea aduce actionarilor, inclusiv straini, o jumatate de miliard de lei din dividendele companiilor la care detine participatii - perlele economiei. Fondul Proprietatea FP) a incheiat primele cinci luni. Paradoxul de la pompa continua. Un roman, un german si un polonez ajung la benzinarie. Cate plinuri de benzina mai pot face. Scumpirile la carburanti din ultimele doua luni au propulsat Romania noua pozitii in clasamentul european.

Rolls-Royce va construi un SUV botezat dupa cel mai mare diamant din lume, Cullinan

Conform publicatiei germane AutoBild, britanicii de la Rolls-Royce au inceput dezvoltarea unui SUV care poarta ca nume de cod termenul Cullinan, asemeni celui mai mare diamant al lumii.

Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Kia Sportage a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Nissan Qashqai.

Clujul va deveni cel mai prietenos oras din Romania pentru pasarile salbatice

Cuiburile artificiale amplasate la Cluj de Societatea Ornitologica Romana SOR) au fost ocupate de pitigoi, grauri si alte pasari, dar si de o specie de mamifer, una dintre cele mai sfioase din Romania, parsul cu coada stufoasa, animalele avand si pui.

Marian Oprisan, cel mai fericit tata din Univers, dupa ce fiica sa a absolvit Facultatea de Drept

Seful Consiliului Judetean Vrancea a tinut sa fie prezent la Universitatea din Bucuresti, la festivitatea de absolvire a fiicei sale, Madalina.

Top 10: Amazon devine cel mai valoros brand de retail din lume. Wal-Mart a fost depasit

Amazon a depasit Wal-Mart, devenind cel mai mare brand de retail din lume la nivel global, jucatorul online si-a crescut vanzarile cu 22% si si-a crescut valoarea brand-ului cu 41%, pana la 64 de miliarde de dolari. Vezi in slide-urile urmatoare top-ul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )