Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ebola este acum vindecabila, spun oamenii de stiinta, dupa ce au fost conduse mai multe teste in Congo

Hotnews Hotnews,
 Ebola este acum vindecabila, spun oamenii de stiinta, dupa ce au fost conduse mai multe teste in Congo

Ebola nu mai poate fi numita boala incurabila, au spus oamenii de stiinta, dupa ce doua din patru medicamente care au fost testate in Republica Democrata Congo au redus semnificativ rata mortalitatii, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Ebola poate fi vindecata, spun oamenii de stiinta

Ebola nu mai poate fi numita boala incurabila, sustin oamenii de stiinta, dupa ce doua dintre cele patru medicamente folosite experimental intr-un focar major din Republica Democratica Congo RDC) s-au dovedit a reduce semnificativ rata de deces, scrie The Guardian.

Barbatii sunt mai imaturi decat crezi: ce spun oamenii de stiinta

Daca ai trait vreodata cu impresia ca barbatii se comporta ca niste copii si se maturizeaza mai greu, exista un studiu care iti ofera raspunsul la aceasta dilema. Un studiu recent al cercetatorilor de la Oxford si-a propus sa analizeze diferenta de maturizare intre femei si barbati, raportata la varsta. Din pacate pentru membrii sexului .

Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital: Complet epuizat fizic si psihic de durere. Care este, acum, starea jurnalistului

Clipe grele pentru cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu! Acesta a ajuns pe mana medicilor de la o clinica din Capitala, fiind complet epuizat fizic si psihic de durere. Primele declaratii despre starea lui de sanatate au aparut pe o retea de socializare. Cristian Tudor Popescu, pe mana medicilor Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dezvaluit faptul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )