Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu, anunt de ultima ora despre examenul de Bacalaureat

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, anunt de ultima ora despre examenul de Bacalaureat

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a anuntat marti, la Targu Mures, ca nu se intentioneaza scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat. Saptamana trecuta am. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu: Nu intentionez scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a anuntat marti, la Targu Mures, ca nu se intentioneaza scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat. Geografia nu se regasea printre probele pentru bacalaureat diferentiat anuntate la sfarsitul lunii martie de catre Ecaterina Andronescu, fapt care a atras nemultumirile profesorilor.

Ecaterina Andronescu explica ce inseamna scolile profesionale: angajatorii vor putea finanta scoli sau programe educationale de practica

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a afirmat marti, la Targu Mures, ca in viitorul apropiat se va centra pe transformarea tuturor scolilor profesionale in scoli profesionale duale.

Ecaterina Andronescu: incercam prin viitoarea lege sa transformam liceele tehnologice in licee tehnologice duale

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a afirmat marti, la Targu Mures, ca in viitorul apropiat se va centra pe transformarea tuturor scolilor profesionale in scoli profesionale duale si ca se incearca, prin viitoarea lege a educatiei, transformarea liceelor tehnologice in licee tehnologice duale, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )