Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ecaterina Andronescu, catre elevii care dau Evaluarea Nationala: Nu mai imi scrieti mesaje!

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, catre elevii care dau Evaluarea Nationala: Nu mai imi scrieti mesaje!

Intr-oinregistrarevideo postata pe pagina de Facebook a ministerului, Ecaterina Andronescu le cere absolventilor de gimnaziu sa nu ii mai scrie pentru a-i solicita subiectele la examenul de Evaluare. continuă pe Antena3

Educatie la mila Domnului: mesajul Patriarhului Daniel pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala si Bacalaureatul

E o perioada de teste si examene pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala, dar si Bacalaureatul. Ei au intrat in febra examenelor, iar emotiile pe care le incearca in aceasta perioada nu au fost trecute cu vederea nici de Patriarhul Daniel, seful Bisericii Ortodoxe din Romania. Elevii care au absolvit invatamantul gimnazial sustin in aceasta .

Mesajul Patriarhului Daniel pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala 2019

Patriarhul Daniel a trimis un mesaj de incurajare si binecuvantare a elevilor care sustin probele de Evaluare Nationala in aceasta perioada. Iubiti copii si.

EVALUARE NATIONALA la limba romana. Ce se intampla cu elevii care copiaza

EVALUARE NATIONALA la limba romana. Evaluarea Nationala 2019 incepe marti, cu examenul de Limba si literatura romana sustinut de absolventii de clasa a VIII-a. Absolventii de clasa a VIII-a.

Gafa a Ecaterinei Andronescu, in raspunsul trimis elevilor care i-au cerut subiectele la Evaluarea Nationala VIDEO

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, le-a raspuns elevilor care i-au cerut subiectele la Evaluarea Nationala. Reactia sa vine dupa ce cativa absolventi ai ciclului gimnazial i-au trimis mesaje in care i-au cerut sa le divulge subiectele care vor pica. Ecaterina Andronescu le-a raspuns elevilor care i-au cerut subiectele de la Evaluarea Nationala. Ministrul Educatiei a postat, .

Perle Evaluarea Nationala 2019. Cum au batut campii elevii la examenul de Limba Romana

Perle Evaluarea Nationala 2019. Dupa prima proba scrisa, la Limba romana, au inceput sa rasara si perlele elevilor care n-au invatat. Pe masura ce profesorii corecteaza lucrarile, mai ai parte si de momente pline de umor, la fel ca in fiecare an, pentru ca e imposibil sa nu dai de tot felul de idei si .

SUBIECTE LIMBA ROMANA CAPACITATE 2019. Ce au de rezolvat elevii la EVALUAREA NATIONALA 2019

Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana sustinut acum in Evaluarea Nationala 2019 le cer absolventilor de clasa a VIII-a sa realizeze o compunere in care sa prezinte o intamplare.

Evaluarea Nationala 2019: Lista cu cele mai importante reguli pe care elevii trebuie sa le respecte. Cand vor fi afisate rezultatele finale

Evaluarea Nationala 2019 va incepe, marti 18 iuni, pentru toti absolventii clasei a VIII-a. Elevii trebuie sa fie in sali pana cel tarziu la ora 8:30. Examenul incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore. Elevii.

VIDEO Ecaterina Andronescu, mesaj printre picamere, pentru elevi, in prima zi de vacanta: Clopotelul a incetat sa mai sune Va doresc din tot sufletul sa va relaxati activ. Adica nu puteti sta toata ziua

Pe un fond sonor de picamere si gesticuland intruna, Ecaterina Andronescu le transmite elevilor, in prima zi de vacanta, ca in aceasta perioada de relaxare, sa se relaxeze activ, adica sa nu stea toata ziua, ci sa mai citeasca cate o carte. De asemenea, ministrul Educatiei transmite un mesaj si profesorilor, carora le ureaza sa isi recupereze energiile si fortele, pentru ca in septembrie o iau de la capat. Mesajul este inregistrat de Ecaterina Andronescu in fata sediului institutiei si a fost publicat pe pagina de Facebook a Ministerului.

Ecaterina Andronescu ii cearta pe elevi ca scriu cu GRESELI, dar in mesajul transmis pe Facebook ea insasi declara razboi GRAMATICII (VIDEO)

Ecaterina Andronescu revine cu un nou mesaj pentru elevi. Dupa ce luni i-a sfatuit pe scolari sa mai citeasca din cand in cand cate o carte, miercuri ii critica pe cei care scriu cu greseli.

SUBIECTE MATEMATICA. Subiectele la Matematica la Evaluarea Nationala

Joi, 20 iunie, are loc proba scrisa la matematica. Pentru proba la matematica, elevii pot sa utilizeze instrumente de desen, insa nu au voie in sala cu mijloace de calcul. Elevii care doresc sa corecteze o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )