Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mesajul Patriarhului Daniel pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala 2019

Antena3 Antena3,
Mesajul Patriarhului Daniel pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala 2019

Patriarhul Daniel a trimis un mesaj de incurajare si binecuvantare a elevilor care sustin probele de Evaluare Nationala in aceasta perioada. Iubiti copii si. continuă pe Antena3

Educatie la mila Domnului: mesajul Patriarhului Daniel pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala si Bacalaureatul

E o perioada de teste si examene pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala, dar si Bacalaureatul. Ei au intrat in febra examenelor, iar emotiile pe care le incearca in aceasta perioada nu au fost trecute cu vederea nici de Patriarhul Daniel, seful Bisericii Ortodoxe din Romania. Elevii care au absolvit invatamantul gimnazial sustin in aceasta .

Ecaterina Andronescu, catre elevii care dau Evaluarea Nationala: Nu mai imi scrieti mesaje!

Intr-oinregistrarevideo postata pe pagina de Facebook a ministerului, Ecaterina Andronescu le cere absolventilor de gimnaziu sa nu ii mai scrie pentru a-i solicita subiectele la examenul de Evaluare.

EVALUARE NATIONALA la limba romana. Ce se intampla cu elevii care copiaza

EVALUARE NATIONALA la limba romana. Evaluarea Nationala 2019 incepe marti, cu examenul de Limba si literatura romana sustinut de absolventii de clasa a VIII-a. Absolventii de clasa a VIII-a.

UPDATE Candidatii la sefia contestatei Sectii pentru anchetarea magistratilor sustin astazi interviurile Unul dintre candidati, procurorul care a deschis dosarul 10 august, acuza discriminare si ameninta cu instanta

Candidatii pentru functia de procuror-sef al contestatei Sectii pentru anchetarea magistratilor sustin, marti, interviurile la Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Pentru acest post, ramas vacant dupa numirea lui Gheorghe Stan in functia de judecator la Curtea Constitutionala, candideaza actualul procuror-sef adjunct al sectiei, Adina Florea, procurorul Sorin-Eugen Iasinovschi de la Parchetul instantei supreme si procurorul militar Bogdan Pirlog, cel care a deschis dosarul violentelor din 10 august. Pirlog este plecat insa din tara si spune ca nu a primit niciun raspuns la cererea sa de reprogramare a interviului. Am fost discriminat si cu rea-credinta mi s-a incalcat dreptul de a participa la acest concurs, astfel ca voi merge sa contest inclusiv in instanta, a declarat procurorul pentru HotNews. ro.

Bicarbonatul de sodiu, solutia ideala pentru pantofii care miros urat. Cum sa-l folosesti eficient

Bicarbonatul de sodiu este solutia ideala pentru multe dintre problemele pe care le intampini in gospodarie: indeparteaza petele, curata suprafetele lucioase si te scapa de mirosurile neplacute. Acest ingredient minune poate fi folosit si pentru pantofii care miros urat. in randurile de mai jos afli cum poti scapa de aceasta problema. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza .

Veste excelenta pentru romanii care au lucrat de Rusalii. Angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii

Mai multe categorii de bugetari s-au bucurat de zilele libere acordate de stat cu ocazia Rusaliilor. Au fost insa si angajati nevoiti sa mearga la munca, dar acestia primesc o veste excelenta: angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii pentru ca au lucrat de sarbatori. Angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii celor care au .

EVALUARE NATIONALA 2019. Emotii pentru elevi. Astazi incepe Evaluarea Nationala

Absolventii de gimnaziu sustin marti,18 iunie, proba scrisa de Limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale, iar pe 20 iunie - proba scrisa la.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa mearga in Germania: Ar putea fi introdusa o taxa de autostrada pentru autoturisme

Curtea Europeana de Justitie este asteptata marti sa anunte o decizie extrem de importanta pentru soferii straini, si anume cea privind introducerea unei taxe de autostrada. Daca va fi introdusa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )