Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ecaterina Andronescu: Condamnarea lui Dragnea nu are legatura cu scorul obtinut de PSD la alegeri. Sa NU cautam vinovatii, ci solutiile (VIDEO)

B1 B1,
Ecaterina Andronescu: Condamnarea lui Dragnea nu are legatura cu scorul obtinut de PSD la alegeri. Sa NU cautam vinovatii, ci solutiile (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, dupa condamnarea liderului Liviu Drganea, ca membrii PSD trebuie sa gaseasca cele mai bune si rapide solutii pentru reechilibrarea. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu: Condamnarea lui Dragnea nu are legatura cu scorul obtinut de PSD la alegeri. Sa NU cautam vinovatii, ci solutiile

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, dupa condamnarea liderului Liviu Drganea, ca membrii PSD trebuie sa gaseasca cele mai bune si rapide solutii pentru reechilibrarea.

Ecaterina Andronescu, intrebata daca Dragnea ar trebui sa demisioneze: Eu cred ca va face lucrul acesta

Ecaterina Andronescu crede ca Liviu Dragnea isi va da demisia din functie, dat fiind rezultatul inregistrat de PSD la alergerile europarlamentare. Social-democrata a facut aceasta declaratie in.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Aici este foarte trist raspunsul. Nu cred ca trebuie sa cautam acum vinovatii

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat luni ca Partidul Social Democrat trebuie sa recunoasca decizia luata de justitie in privinta presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, si sa gaseasca so.

Ecaterina Andronescu, despre o eventuala demisie a lui Dragnea: Eu cred ca va face acest lucru

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, e de parere ca liderul PSD, Liviu Dragnea, isi va da demisia, avand in vedere rezultatul obtinut de partidul pe care il conduce la alegerile europarlamentare. Potrivit.

Ecaterina Andronescu, despre o demisie a lui Dragnea: Eu cred ca va face lucrul acesta

Ecaterina Andronescu a declarat, la iesirea din sediul PSD, ca trebuie efectuata o analiza in partid dupa rezultatele alegerilor pentru a fi indicate greselile grave. Ministrul Educatiei crede ca Liviu Dragnea isi va da demisia din functie, scrie Mediafax.

ECATERINA ANDRONESCU: Trebuie sa recunoastem decizia justitiei

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, astazi, ca Partidul Social Democrat trebuie sa recunoasca decizia luata de justitie in privinta presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, si sa gaseasca solutii pentru a merge mai departe, ca partid aflat la guvernare.

VIDEO Ecaterina Andronescu, certata de protestatari la Sibiu: Mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat / Dumneavoastra nu traiti in tara asta? / Ministrul: Scolile din punct de vedere al patrimoniului apartin autoritatilor locale

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a fost certata vineri, la Sibiu, de protestatari, care i-au reprosat ca mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat, in Uniunea Europeana . Andronescu a raspuns ca scolile sunt in responsabilitatea autoritatilor locale, nu a Ministerului Educatiei. Totodata, dupa ce i s-a zis ca ar fi trebuit sa isi dea demisia a doua zi dupa ce copilul de 3 ani din Iasi a cazut in fosa septica, ministrul a spus ca Asta e parerea dumneavoastra!.

Ecaterina Andronescu, fata in fata cu protestatarii: Cum e posibil sa moara inecat in rahat un copil de 3 ani? / Puteti sa ma urati, dar eu sunt profesor de o viata si mi-am facut datoria

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a avut, vineri, un schimb de replici cu protestatarii care au asteaptat-o in fata sediului PSD Sibiu. Manifestantii i-au cerut explicatii cu privire la cazul copilui.

CTP, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sigur ca nu isi va baga unghia in gat

Cristian Tudor Popescu s-a simtit in largul sau atunci cand a fost invitat sa comenteze despre condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea. Jurnalistul a vorbit inainte ca seful PSD sa fie saltat de politie si, cumva, a intuit ca seful Camerei Deputatilor nu avea sa faca un circ din aceasta intamplare nefericita pentru el.

DACIAN CIOLOS, DUPA CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Romania are dreptul la normalitate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, considera ca, prin decizia data, astazi, de Instanta suprema, agenda personala a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, nu mai este suprapusa cu agenda publica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )