Libnet.ro
UNICEF

01:05

ECATERINA ANDRONESCU: Trebuie sa recunoastem decizia justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ECATERINA ANDRONESCU: Trebuie sa recunoastem decizia justitiei

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, astazi, ca Partidul Social Democrat trebuie sa recunoasca decizia luata de justitie in privinta presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, si sa gaseasca solutii pentru a merge mai departe, ca partid aflat la guvernare. continuă pe Ziarul Bursa

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Aici este foarte trist raspunsul. Nu cred ca trebuie sa cautam acum vinovatii

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat luni ca Partidul Social Democrat trebuie sa recunoasca decizia luata de justitie in privinta presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, si sa gaseasca so.

Ecaterina Andronescu: Condamnarea lui Dragnea nu are legatura cu scorul obtinut de PSD la alegeri. Sa NU cautam vinovatii, ci solutiile

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, dupa condamnarea liderului Liviu Drganea, ca membrii PSD trebuie sa gaseasca cele mai bune si rapide solutii pentru reechilibrarea.

Ecaterina Andronescu: Condamnarea lui Dragnea nu are legatura cu scorul obtinut de PSD la alegeri. Sa NU cautam vinovatii, ci solutiile (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, dupa condamnarea liderului Liviu Drganea, ca membrii PSD trebuie sa gaseasca cele mai bune si rapide solutii pentru reechilibrarea.

Ecaterina Andronescu, despre o demisie a lui Dragnea: Eu cred ca va face lucrul acesta

Ecaterina Andronescu a declarat, la iesirea din sediul PSD, ca trebuie efectuata o analiza in partid dupa rezultatele alegerilor pentru a fi indicate greselile grave. Ministrul Educatiei crede ca Liviu Dragnea isi va da demisia din functie, scrie Mediafax.

VIDEO Ecaterina Andronescu, certata de protestatari la Sibiu: Mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat / Dumneavoastra nu traiti in tara asta? / Ministrul: Scolile din punct de vedere al patrimoniului apartin autoritatilor locale

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a fost certata vineri, la Sibiu, de protestatari, care i-au reprosat ca mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat, in Uniunea Europeana . Andronescu a raspuns ca scolile sunt in responsabilitatea autoritatilor locale, nu a Ministerului Educatiei. Totodata, dupa ce i s-a zis ca ar fi trebuit sa isi dea demisia a doua zi dupa ce copilul de 3 ani din Iasi a cazut in fosa septica, ministrul a spus ca Asta e parerea dumneavoastra!.

Ecaterina Andronescu, despre o eventuala demisie a lui Dragnea: Eu cred ca va face acest lucru

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, e de parere ca liderul PSD, Liviu Dragnea, isi va da demisia, avand in vedere rezultatul obtinut de partidul pe care il conduce la alegerile europarlamentare. Potrivit.

Ecaterina Andronescu, fata in fata cu protestatarii: Cum e posibil sa moara inecat in rahat un copil de 3 ani? / Puteti sa ma urati, dar eu sunt profesor de o viata si mi-am facut datoria

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a avut, vineri, un schimb de replici cu protestatarii care au asteaptat-o in fata sediului PSD Sibiu. Manifestantii i-au cerut explicatii cu privire la cazul copilui.

Ecaterina Andronescu, intrebata daca Dragnea ar trebui sa demisioneze: Eu cred ca va face lucrul acesta

Ecaterina Andronescu crede ca Liviu Dragnea isi va da demisia din functie, dat fiind rezultatul inregistrat de PSD la alergerile europarlamentare. Social-democrata a facut aceasta declaratie in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )