Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ecaterina Andronescu, despre raportul ministrului Justitiei: Nu mai au ce cauta in institutiile respective

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, despre raportul ministrului Justitiei: Nu mai au ce cauta in institutiile respective

Ecaterina Andronescu a avut luni prima reactie despre raportul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind activitatea DNA, insa a spus ca cel mai important lucru este verificarea inregistrarilor facute. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, despre raportul ministrului Justitiei: Nu Executivul constata, ci institutiile competente

Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei, este de parere ca Tudorel Toader nu are competenta de a propune revocarea lui Kovesi, ci doar Inspectia Judiciara, care, in opinia sa, ii si preda o lectie despre cum se face o revocare.

Ecaterina Andronescu: Nu ma intereseaza raportul ministrului Justitiei, ma intereseaza...

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat luni ca nu o intereseaza raportul prezentat de ministrul Justitiei, privind activitatea DNA, si ca mai importante i se par inregistrarile difuzate in spatiul.

Raportul ministrului justitiei a fost publicat

Raportul ministrului justitiei, Tudorel Toader, a fost publicat ieri dupa-amiaza, site-ul ministerului redevenind activ. Site-ul Ministerului Justitiei, blocat joi seara, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost indisponibil si ieri dimineata, la apoximativ 20 ore de la anuntul ministrului.

A fost publicat raportul ministrului justitiei

ACTUALIZARE 15:13 A fost publicat raportul ministrului justitiei, Tudorel Toader Site-ul ministerului a redevenit activ la aceasta ora si contine doar acest raport. -------- Site-ul Ministerului Justitiei, blocat ieri seara, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este indisponibil si astazi dimineata, la apoximativ 20 ore de la anuntul ministrului.

CSM a primit raportul ministrului Justitiei privind motivele propunerii de revocare din functie a procurorului sef al DNA

Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) a primit vineri dupa-amiaza raportul ministrului Justitiei privind motivele revocarii din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a Laurei Codruta Kovesi, spun reprezentantii Consiliului, citati de News. ro, precizand ca dupa analiza documentului va fi stabilita data sedintei Sectiei de procurori pentru emiterea avizului consultativ.

Judecatorul Horatius Dumbrava, ipoteza SOC despre RAPORTUL lui Toader: Nu e gata, ar mai fi ceva de scris in el? Se teme domnul ministru daca e public acest raport?

Judecatorul Horatius Dumbrava, fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), a lansat un atac extrem de dur la adresa Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce raportul acestuia privind DNA.

USR depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Uniunea Salvati Romania initiaza motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si invita toate formatiunile de opozitie sa i se alature. USR precizeaza ca a demarat deja discutii cu colegii din celelalte partide.

Motiune in Parlament iMPOTRIVA ministrului Justitiei

Opozitia initiaza o motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a cerut revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Uniunea Salvati Romania, initiatorul motiunii,.

USR initiaza o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Uniunea Salvati Romania initiaza motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si invita toate formatiunile de opozitie sa i se alature.

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine, de la ora 14:00, solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi fiind invitata la sedinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )