Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ecaterina Andronescu: Nu ma intereseaza raportul ministrului Justitiei, ma intereseaza...

B1 B1,
Ecaterina Andronescu: Nu ma intereseaza raportul ministrului Justitiei, ma intereseaza...

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat luni ca nu o intereseaza raportul prezentat de ministrul Justitiei, privind activitatea DNA, si ca mai importante i se par inregistrarile difuzate in spatiul. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu, despre raportul ministrului Justitiei: Nu mai au ce cauta in institutiile respective

Ecaterina Andronescu a avut luni prima reactie despre raportul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind activitatea DNA, insa a spus ca cel mai important lucru este verificarea inregistrarilor facute.

Raportul ministrului justitiei a fost publicat

Raportul ministrului justitiei, Tudorel Toader, a fost publicat ieri dupa-amiaza, site-ul ministerului redevenind activ. Site-ul Ministerului Justitiei, blocat joi seara, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost indisponibil si ieri dimineata, la apoximativ 20 ore de la anuntul ministrului.

A fost publicat raportul ministrului justitiei

ACTUALIZARE 15:13 A fost publicat raportul ministrului justitiei, Tudorel Toader Site-ul ministerului a redevenit activ la aceasta ora si contine doar acest raport. -------- Site-ul Ministerului Justitiei, blocat ieri seara, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este indisponibil si astazi dimineata, la apoximativ 20 ore de la anuntul ministrului.

Augustin Lazar, despre raportul ministrului Justitiei: Nu Executivul constata, ci institutiile competente

Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei, este de parere ca Tudorel Toader nu are competenta de a propune revocarea lui Kovesi, ci doar Inspectia Judiciara, care, in opinia sa, ii si preda o lectie despre cum se face o revocare.

Ecaterina Andronescu: Raportul DNA nu ma intereseaza, ci doar acele inregistrari

Senatorul PSD spune ca verificarea inregistrarilor aparute in spatiul public este mai importanta dec.

CSM a primit raportul ministrului Justitiei privind motivele propunerii de revocare din functie a procurorului sef al DNA

Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) a primit vineri dupa-amiaza raportul ministrului Justitiei privind motivele revocarii din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a Laurei Codruta Kovesi, spun reprezentantii Consiliului, citati de News. ro, precizand ca dupa analiza documentului va fi stabilita data sedintei Sectiei de procurori pentru emiterea avizului consultativ.

USR depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Uniunea Salvati Romania initiaza motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si invita toate formatiunile de opozitie sa i se alature. USR precizeaza ca a demarat deja discutii cu colegii din celelalte partide.

Motiune in Parlament iMPOTRIVA ministrului Justitiei

Opozitia initiaza o motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a cerut revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Uniunea Salvati Romania, initiatorul motiunii,.

USR initiaza o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Uniunea Salvati Romania initiaza motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si invita toate formatiunile de opozitie sa i se alature.

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine, de la ora 14:00, solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi fiind invitata la sedinta.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3189 seconds )