Libnet.ro
UNICEF

20:31

Ecaterina Andronescu despre transferul la Pro Romania: Niciodata nu e bine sa spui niciodata

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu despre transferul la Pro Romania: Niciodata nu e bine sa spui niciodata

Ecaterina Andronescu nu exclude posibilitatea de a parasi PSD. Senatoarea PSD a afirmat, intrebata daca se gandeste sa plece la Pro Romania, ca niciodata nu e bine sa spui niciodata. Eu sunt o pe. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu, despre plecarea la Pro Romania: Niciodata nu e bine sa spui niciodata

Ecaterina Andronescu nu spune nu unei plecari din tabara PSD la Pro Romania. Senatorul a mai cochetat si in trecut cu aceasta idee, luandu-i de multe ori aparera lui Victor Ponta si criticand practicile.

Ecaterina Andronescu, intrebata daca este tentata si ea sa treaca la partidul lui Ponta: Niciodata nu e bine sa spui niciodata

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, acum senator PSD, a raspuns, cand a fost intrebata la RFI daca se gandeste sa plece la Pro Romania, ca niciodata nu e bine sa spui niciodata.

ECATERINA ANDRONESCU: Nu voi fi la motiune, merg intr-o delegatie

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, vineri, ca motiunea de cenzura nu are foarte mari sanse de reusita, adaugand ca la dezbaterea acesteia ea nu va fi prezenta in Parlament deoarece pleaca intr-o delegatie.

Surse. Un deputat Pro Romania, plecat de la ALDE, bate palma cu PSD si nu mai voteaza motiunea

Fostul deputat ALDE Mihai Nita, care mai apoi s-a inscris in Pro Romania, a batut astazi palma cu PSD, sustin surse politice pentru Adevarul. Apropiat al lui Paul Stanescu, Nita se dezice de motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila, in contextul in care Victor Ponta miza ce votul acestuia.

Liderul consilierilor PSD din Cluj, ajuns la conducerea Transgaz cu sprijin politic, a anuntat ca trece la Pro Romania: Reactie filialei judetene

Liderul consilierilor judeteni PSD din Cluj, Remus Lapusan, a demisionat atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean pentru a trece la Pro Romania. Lapusan si-a anuntat demisia printr-o postare pe.

Ponta: Motiunea de cenzura are mari sanse sa treaca. Sa ne gandim la ce va fi dupa. Care este prima solicitare a liderului Pro Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca, pentru prima data din 2012 pana in prezent, o motiune de cenzura are sansa sa treaca.

Val de demisii in PSD. Un alt deputat a parasit partidul si s-a inscris la Pro Romania

Dupa demisia lui Mihaita Gaina din partid, deputatul PSD Iuliu Emanuel Havrici trece la grupul Pro Europa. Anuntul a fost facut chiar de liderul Pro Romania, pe contul personal de Facebook. Bun venit in.

Transfer de marca pentru Ponta: Lapusan, lider al consilierilor PSD din Cluj si presedinte de CA la Transgaz trece la Pro Romania Reactia filialei PSD: Un ratat politic, si-a depasit de mult conditia de taran

Remus Lapusan, lider pana acum cateva zile al consilierilor judeteni din PSD, a anuntat ca isi da demisia atat din Partidul Social Democrat cat si din CJ si trece la Pro Romania. Lapusan este presedinte al Consiliului de Administratie al Transgaz, pozitie in care ajuns cu sprijinul PSD.

Victor Ponta anunta pozitia Pro Romania la motiunea de cenzura: Nu vom vota pentru un alt guvern incompetent

Victor Ponta a anuntat, marti, ca parlamentarii Pro Romania vor vota pentru schimbarea Guvernului Dancila, insa nu vor mai gira pentru un alt guvern incompetent, intr-un mesaj postat pe pagina sa de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )