Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Hotnews Hotnews,
 Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD de numire a Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei Nationale. Decretul a fost semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD ca Ecaterina Andronescu sa fie ministrul Educatiei. Presedintele a semnat vineri decretul, iar dupa ce va fi publicat in Monitorul Oficial, Ecaterina Andronescu va devenit ministrul Educatiei pentru.

Pentru a patra oara, Ecaterina Andronescu ajunge ministru al Educatiei. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD de numire a Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei.

Ecaterina Andronescu, din nou ministru al Educatiei

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei. Stire in curs .

UPDATE Ecaterina Andronescu, propusa de PSD ministru al Educatiei / n vara i cerea lui Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea PSD

Liviu Dragnea o recupereaza pe Ecaterina Andronescu, pe care o propune ministru al Educatiei. Andronescu a cerut in luna august, intr-o scrisoare deschisa, retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e noul ministru al Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila. Poate aceasta este solutia: sa fim la un moment dat critici si apoi sa nu mai fim, a comentat declarat Firea razgandirea Ecaterinei Andronescu, poreclita Abramburica.

George Ciamba a fost numit n functie de presedintele Iohannis. Cine este noul ministru delegat pentru Afaceri Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba in functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. De altfel, seful statului spunea ca va lua o decizie rapida in cazul lui Ciamba, in conditiile in care Romania se pregateste sa preia presedintia Consiliului UE si nu exista un ministru care sa gestioneze acest capitol.

Ecaterina Andronescu, noul MINISTRU AL EDUCATIEI! Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propu,.

Oficial. Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educatiei. Ce decizii controversate a luat ca ministru de-a lungul timpului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire al Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Andronescu se afla la al patrulea mandat in fruntea acestui minister.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e ministrul Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila.

PSD a hotarat. Ecaterina Andronescu, propusa la Ministerul Educatiei. George Ciamba il va inlocui pe Victor Negresu

Social-democratii analizeaza popunerile de candidati pentru functia ministru al Educatiei in conditiile in care vineri expira interimatul Rovanei Plumb. Totodata, se va discuta si despre functia de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )