Libnet.ro
UNICEF

09:15

ECATERINA ANDRONESCU: Proba de creativitate de la Bacalaureat va integra mai multe discipline

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ECATERINA ANDRONESCU: Proba de creativitate de la Bacalaureat va integra mai multe discipline

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, ca proba de creativitate, cunostinte, abilitati, aptitudini si atitudini, pe care o propune pentru Bacalaureat, va integra mai multe discipline. continuă pe Ziarul Bursa

Ecaterina Andronescu: Proba de creativitate de la Bacalaureat va integra mai multe discipline. Ce se intampla cu matematica

BACALAUREATMinistrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri ca proba de creativitate, cunostinte, abilitati, aptitudini si atitudini, pe care o propune pentru Bacalaureat, va integra.

Ecaterina Andronescu vrea patru tipuri de Bacalaureat. Ce presupune noua proba de creativitate

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri ca proba de creativitate, cunostinte, abilitati, aptitudini si atitudini, pe care o propune pentru noul sistem de Bacalaureat, va integra mai multe discipline, oferind o imagine.

Ecaterina Andronescu anunta schimbari la Bacalaureat. Categoria de elevi care ar putea sa scape de matematica la BAC

Patru tipuri de Bacalaureat au fost propuse de Ecaterina Andronescu pentru viitoarea lege pe care o pregateste, potrivit schemei prezentate vineri dimineata in cadrul unui eveniment la Biblioteca Centrala.

Schimbari radicale in Educatie! Anuntul facut de ministrul Ecaterina Andronescu

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a prezentat vineri o serie de propuneri pentru reorganizarea sistemului de educatie, conform carora elevii din clasele I - III vor beneficia doar de indrumarea pr.

De ce trenurile private ies de pe tot mai multe rute

Trenurile private sunt vazute ca fiind o alternativa mai civilizata la CFR, dar ultimii doi ani nu au fost grozavi nici pentru ele, chiar daca operatorii au adus material rulant ceva mai nou. Tot mai multe companii private ies de pe sectii de circulatie din diverse zone ale tarii si cei care foloseau trenurile trebuie sa caute alte solutii. Cel mai recent anunt vine de la Transferoviar, care din 20 mai scoate toate trenurile dintre Rosiori si Costesti, dar exista multe alte exemple de retrageri.

Traficul, dat peste cap. Mai multe artere de circulatie se inchid pe 2 aprilie pentru lucrari de modernizare

Mai multe tronasone de drum din Calarasi vor fi inchise pentru cateva luni, incepand cu 2 aprilie, din cauza lucrarilor d emodernizare demarate de catre autoritatile locale.

Un tanar din Fetesti, suspect de mai multe furturi, arestat preventiv

Politistii din Fetesti au capturat un tanar de 21 de ani, acuzat ca ar fi sustras bunuri din mai multe locuinte de pe raza localitatii de domiciliu.

ANSVSA: 83 de focare de pesta, cele mai multe din tara, stinse in judetul Ialomita

Peste 365. 000 de porci afectati de boala au fost eliminati la nivel national din cauza pestei porcine. Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca, pana in prezent, au fost stinse 319 de focare, dintre care 83 in judetul Ialomita, cele mai multe din Romania.

Jucatorul cu cele mai multe sezoane la aceeasi echipa in Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, miercuri, o statistica interesanta a jucatorilor cu cele mai multe sezoane petrecute in culorile aceluias club de Liga 1 Betano.

Narcis Badic (Poli Iasi), jucatorul din Liga I cu cele mai multe sezoane la aceeasi echipa

Narcis Badic, component al formatiei Politehnica Iasi, este jucatorul din Liga I cu cele mai multe sezoane la actuala echipa, informeaza LPF.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3142 seconds )