Libnet.ro
UNICEF

08:45

Schimbari radicale in Educatie! Anuntul facut de ministrul Ecaterina Andronescu

Antena3 Antena3,
Schimbari radicale in Educatie! Anuntul facut de ministrul Ecaterina Andronescu

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a prezentat vineri o serie de propuneri pentru reorganizarea sistemului de educatie, conform carora elevii din clasele I - III vor beneficia doar de indrumarea pr. continuă pe Antena3

REZULTATE SIMULARE BAC 2019.Notele afisate pe EDU.RO. Anuntul facut de Ecaterina Andronescu

Vineri, 29 martie,elevii claselor a XII-a si a XI-a vor primi notele la simularea la bacalaureat, dupa cum anunta Ministerul Educatiei.

REZULTATE SIMULARE BAC 2019.Notele pe EDU.RO. Anunt facut de Ecaterina Andronescu

Vineri, 29 martie,elevii claselor a XII-a si a XI-a vor primi notele la simularea la bacalaureat, dupa cum anunta Ministerul Educatiei.

BACALAUREAT. Ministerul Educatiei propune schimbarea radicala a examenului de Bacalaureat. Cum arata cele patru tipuri de examen

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a prezentat vineri o serie de propuneri pentru reorganizarea sistemului de educatie, conform carora elevii din clasele I - III vor beneficia doar de indrumarea pr.

Ecaterina Andronescu anunta schimbari la Bacalaureat. Categoria de elevi care ar putea sa scape de matematica la BAC

Patru tipuri de Bacalaureat au fost propuse de Ecaterina Andronescu pentru viitoarea lege pe care o pregateste, potrivit schemei prezentate vineri dimineata in cadrul unui eveniment la Biblioteca Centrala.

ECATERINA ANDRONESCU: Proba de creativitate de la Bacalaureat va integra mai multe discipline

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, ca proba de creativitate, cunostinte, abilitati, aptitudini si atitudini, pe care o propune pentru Bacalaureat, va integra mai multe discipline.

Ecaterina Andronescu vrea patru tipuri de Bacalaureat. Ce presupune noua proba de creativitate

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri ca proba de creativitate, cunostinte, abilitati, aptitudini si atitudini, pe care o propune pentru noul sistem de Bacalaureat, va integra mai multe discipline, oferind o imagine.

Noul ROBOR, doar pentru creditele noi. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Noul indice al ROBOR ar urma sa se aplice doar in cazul creditelor noi, a anuntat Ministrul Finantelor. Eugen Teodorovici a afirma, la un eveniment organizat de DC News ca exista solutii si pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )