Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ecaterina Andronescu a rabufnit in direct, la Romania TV: in conducerea PSD sunt oameni fara meserii

Playtech Playtech,
Ecaterina Andronescu a rabufnit in direct, la Romania TV: in conducerea PSD sunt oameni fara meserii

A inceput batalia pentru functii in PSD, dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale si a anuntat ca va demisiona din functia de presedinte al partidului. Ecaterina Andronescu este revoltata de ceea ce se intampla in acest moment cu social-democratii. Fostul ministru al Educatei a rabufnit in direct la Romania TV. Ecaterina Andronescu: in . continuă pe Playtech

A inceput batalia pentru functii in PSD! Ecaterina Andronescu a rabufnit: Daca continua asa, eu nu imi mai gasesc loc la ei

Ecaterina Andronescu a rabufnit, la un post de televiziune, unde a declarat ca ceea ce se intampla in acest moment in PSD o lasa fara cuvinte. Fostul ministru al Educatie a afirmat ca in PSD s-a.

Ecaterina Andronescu afirma ca echipa care a esuat trebuie sa plece, cu privire la sefia PSD

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este de parere ca trebuie facuta o analiza foarte serioasa in P.

Ecaterina Andronescu: Trebuie sa facem o analiza serioasa in PSD

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este de parere ca trebuie facuta o analiza foarte serioasa in Partidul Social Democrat, sustinand ca, atunci cand o echipa esueaza, pleaca intreaga echipa.

Ecaterina Andronescu, despre pierderea alegerilor de catre Viorica Dancila: Cand o echipa esueaza, pleaca toata echipa

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat marti inaintea sedintei grupului senatorial PSD, referitor la pierderea alegerilor prezidentiale de catre Viorica Dancila, ca atunci cand o echipa esueaza,.

Rectificare bugetara Banii taiati de la Educatie sunt de la un proiect european, promis de Ecaterina Andronescu, dar care nici macar nu ar fi fost semnat Andronescu: Eu cand am plecat am lasat proiectele definitivate - UPDATE

Banii taiati de la Educatie, cei 2 miliarde de lei, sunt cei alocati pentru programul Romania moderna, Romania digitala promis de fostul ministru Ecaterina Andronescu, dar care nu a capatat nici macar o forma scrisa. in februarie 2019, la sustinerea bugetului in Parlament, Ecaterina Andronescu spunea ca a cerut 400 de milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru ca toate scolile gimnaziale si liceele din Romania sa fie dotate cu table inteligente si cu tablete. UPDATE Ecaterina Andronescu a declarat pentru HotNews. ro ca proiectele privind digitalizarea scolilor au fost definitivate din luna august. Ministerul Educatiei: Banii taiati de la Educatie sunt de la un proiect care nu a fost scris.

Cum a ajuns Gabriel Oprea in conducerea PSD. Dezvaluiri neasteptate

Gabriel Oprea a ajuns vicepresedinte PSD prin intermediul unei asociatii care a fost infiintata in luna mai si care a semnat un protocol de colaborare cu social-democratii pe 14 noiembrie. Liderii formatiunii politice s-au aratat nemultumiti de aceasta decizie, in conditiile in care nu au fost anuntati. Gabriel Oprea a fost vazut la sediul PSD .

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Cine este Marcel Ciolacu, cel care vrea sa-i ia locul Vioricai Dancila la conducerea PSD

Marcel Ciolacu a ajuns in cel mai inalt punct al carierei politice. E al treilea om in stat, dupa ce, toamna trecuta, era marginalizat in PSD, din cauza criticiilor aduse lui Liviu Dragnea. in 2017, pasiunea.

Cum a fost bagat Gabriel Oprea in conducerea PSD fara stirea partidului

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea s-a intors intr-o functie de conducere in partidul din care a plecat. Presedintele PSD Viorica Dancila a confirmat duminica seara ca acesta detine functia de vicepresedinte in Comitetul Executiv al partidului, explicand ca Oprea a obtinut postul in urma unui protocol de colaborare.

Badalau, nou atac la conducerea PSD: Nu mai putem functiona asa

Presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a afirmat ca este necesara o analiza serioasa in partid si in politica exista un singur act: demisia sau alegeri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )