Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ecaterina Andronescu: Victoria lui Klaus Iohannis a fost din cauza unor greseli impardonabile facute de noi

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu: Victoria lui Klaus Iohannis a fost din cauza unor greseli impardonabile facute de noi

Ecaterina Andronescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale si a facut o serie de comentarii referitoare la rezultatul alegerilor. Victoria aceasta cred ca a fost din. continuă pe Antena3

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

Ce spune PRESA GERMANA despre victoria lui Klaus Iohannis: Este o SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza. Romanul de origine.

Primele concluzii dupa victoria lui Klaus Iohannis: o proba majora de maturitate a Romaniei si nevoie acuta de anchetare a fraudelor la vot si a haosului din diaspora. Plus: lamurirea situatiei de la SIE

Balcani, sud-estul Europei. O regiune in care toleranta fata de minoritati etnice, religioase) a fost mereu o preocupare. Ei bine, in inima acestei regiuni fierbinti, Romania a dat un mesaj uluitor: a ales ca presedinte un minoritar atit etnic, cit si religios), in ciuda unei campanii nationaliste furibunde a adversarilor. E un mesaj de maturitate extraordinara din partea Romaniei, si ma astept sa fie receptat ca atare de toti partenerii externi. Dar ar fi o mare eroare caderea in euforie. Iohannis trebuie sa inceapa sa livreze, iar in tara trebuie inceputa o reconstructie institutionala. Primele semnale corecte sint, obligatoriu, anchetarea fraudelor masive de la votul pe listele suplimentare si anchetarea imprejurarilor care au dus la haosul din diaspora.

Euronews prezinta in rubrica No comment imagini din Piata Universitatii, dupa victoria lui Klaus Iohannis in alegeri (VIDEO)

Rezultatul surprinzator al scrutinului prezidential din Romania a aparut si pe postul de stiri Euronews. Pe pagina de Facebook a postului de televiziune, la sectiunea No comment a fost postat un filmulet.

Exit-poll, ora 17:00: Klaus Iohannis recupereaza din distanta, dar Victor Ponta are inca un mic avantaj

Datele exit-pollurilor furnizate de PSD arata la ora 17:00 ca Victor Ponta ramane la conducere in preferintele electoratului, insa cu un procent mult mai redus decat cel anuntat anterior. Astfel, cifrele PSD arata ca Victor Ponta a atras 53% din.

UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numaratoare!

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO Victoria lui Klaus Iohannis, sarbatorita la Targoviste, in Piata Revolutiei

Cateva zeci de simpatizanti ACL au scandat lozinci pro-Iohannis, dupa aflarea rezultatelor partiale, care il dau invingator pe candidatul dreptei.

Monica Macovei: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!

Fostul candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis pentru victoria din turul II al alegerilor: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!. Monica Macovei a adaugat ca Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit.

Monica Macovei il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta: Felicitari celor reuniti impotriva dictaturii hotilor!

Monica Macovei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta in cel de al doilea scrutin prezidential, dar si pe romanii care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )