Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primele concluzii dupa victoria lui Klaus Iohannis: o proba majora de maturitate a Romaniei si nevoie acuta de anchetare a fraudelor la vot si a haosului din diaspora. Plus: lamurirea situatiei de la SIE

Hotnews Hotnews,
 Primele concluzii dupa victoria lui Klaus Iohannis: o proba majora de maturitate a Romaniei si nevoie acuta de anchetare a fraudelor la vot si a haosului din diaspora. Plus: lamurirea situatiei de la SIE

Balcani, sud-estul Europei. O regiune in care toleranta fata de minoritati etnice, religioase) a fost mereu o preocupare. Ei bine, in inima acestei regiuni fierbinti, Romania a dat un mesaj uluitor: a ales ca presedinte un minoritar atit etnic, cit si religios), in ciuda unei campanii nationaliste furibunde a adversarilor. E un mesaj de maturitate extraordinara din partea Romaniei, si ma astept sa fie receptat ca atare de toti partenerii externi. Dar ar fi o mare eroare caderea in euforie. Iohannis trebuie sa inceapa sa livreze, iar in tara trebuie inceputa o reconstructie institutionala. Primele semnale corecte sint, obligatoriu, anchetarea fraudelor masive de la votul pe listele suplimentare si anchetarea imprejurarilor care au dus la haosul din diaspora. continuă pe Hotnews

Euronews prezinta in rubrica No comment imagini din Piata Universitatii, dupa victoria lui Klaus Iohannis in alegeri (VIDEO)

Rezultatul surprinzator al scrutinului prezidential din Romania a aparut si pe postul de stiri Euronews. Pe pagina de Facebook a postului de televiziune, la sectiunea No comment a fost postat un filmulet.

Ecaterina Andronescu: Victoria lui Klaus Iohannis a fost din cauza unor greseli impardonabile facute de noi

Ecaterina Andronescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale si a facut o serie de comentarii referitoare la rezultatul alegerilor. Victoria aceasta cred ca a fost din.

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

Ce spune PRESA GERMANA despre victoria lui Klaus Iohannis: Este o SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza. Romanul de origine.

Bucuresti, Iasi si Focsani, primele orase mari castigate de Klaus Iohannis: Aproape 80% din voturi, la Sibiu

Klaus Iohannis a atins 80% in mari orase din Ardeal, in timp ce in sud a recuperat la Ilfov, unde scorul final a fost 52-48. Candidatul ACL a castigat in municipiul Targu Mures cu 71,40%, iar in judet a.

UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numaratoare!

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO Victoria lui Klaus Iohannis, sarbatorita la Targoviste, in Piata Revolutiei

Cateva zeci de simpatizanti ACL au scandat lozinci pro-Iohannis, dupa aflarea rezultatelor partiale, care il dau invingator pe candidatul dreptei.

Romania a ales Iohannis. Primele concluzii

Romanii nu pot fi inregimentati. La noi, Viktor Orban n-ar avea nicio sansa. Dupa dezbaterile din ultima saptamana a campaniei, Klaus Iohannis a ramas o enigma chiar si pentru multi dintre alegatorii sai.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator:Prezenta la vot a fost cea mai mare surpriza. Am inteles semnalul

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al alegerilor prezidentiale. Iohannis le-a multumit romanilor si a facut un apel la Guvern, sa se prezinte cu bugetul pe 2015 in Parlament, si la Parlament, sa incuvinteze cererile justitiei de ridicare a imunitatii si sa respinga definitiv legea amnistiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )