Libnet.ro
UNICEF

18:00

Echipa de baschet a CSM Satu Mare s-a calificat in faza a II-a a Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Echipa de baschet a CSM Satu Mare s-a calificat in faza a II-a a Cupei Romaniei

Echipa de baschet a CSM Satu Mare s-a calificat fara probleme in faza a II-a a Cupei Romaniei dupa ce s-au impus in acest week-end, pe teren propriu, in cele doua partide tur si retur) disputate in compania formatiei Rapid Bucuresti. continuă pe Adevărul

Primarii din Romania se reunesc la Satu Mare, pe 26 septembrie, cand va avea loc adunarea generala a AMR

Primarii din intreaga tara se reunesc pe 26 septembrie, la Satu Mare, cand va avea loc adunarea generala a Asociatiei Municipiilor din Romania AMR). in cadrul intalnirii, membrii asociatiei vor dezbate probleme de natura legislativa de interes pentru administratia publica locala.

Exercitiu de simulare a unui atac aerian asupra municipiului Satu Mare

In data de 25 septembrie, incepand cu ora 11:00, pe raza municipiului Satu Mare, va avea loc exercitiul de alarmare publica pe timp de zi ca urmare a unui atac aerian. Timp de cateva minute populatia trebuie sa inceteze orice activitate si sa se adaposteasca.

Adrian Stef, presedintele CJ Satu Mare, la un pas de demitere. Curtea de Apel Oradea confirma incompatibilitatea lui

Presedintele CJ Satu Mare, Adrian Stef, a pierdut prima batalie in instanta cu Agentia Nationala de Integritate. Curtea de Apel Oradea, prima instanta sesizata de acesta, a respins pe 19 septembrie contestatia formulata impotriva raportului ANI.

Un minor din Satu Mare a fost injunghiat in spate de prietenul cel mai bun

Un adolescent de 16 ani din comuna Calinesti Oas, judetul Satu Mare a fost injunghiat cu un cutit in zona omoplatului stang de un amic de-al sau, tot minor. Cazul a fost sesizat politistilor prin apel la 112 de catre mama baiatului ranit.

CNADNR liciteaza cu aproape 200 milioane euro lucrarile la centura de ocolire a municipiului Satu Mare

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi CNADNR) a scos la licitatie cu aproape 200 milioane de euro contractul de proiectare si executie pentru varianta de ocolire a municipiului Satu Mare, drum care se va intinde pe aproximativ 13 kilometri, potrivit datelor publicate pe SEAP.

O batranica de 60 de ani din Satu Mare, saltata de politisti. Femeia este cercetata pentru contrabanda cu tigari si evaziune

O femeie de 60 de ani din localitatea Lazuri, judetul Satu Mare, a fost saltata de politisti chiar la ea acasa. Batrana si un barbat de 37 de ani s-au trezit cu politistii pe cap pentru ca au facut contrabanda cu tigari si evaziune fiscala.

Descoperire colosala la Satu Mare: unul dintre marile centre de prelucrare a fierului de balta din Europa Centrala

O descoperire arheologica extrem de importanta a fost facuta recent pe raza localitatii Iojib, din Satu Mare: un centru metalurgic de prelucrare a fierului de balta, de pe vremea dacilor liberi.

INHGA: COD GALBEN de inundatii pe rauri din SATU MARE si MARAMURES pana la ora 22.00

Potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a ApelorRauri raurile din judetele Satu Mare si Maramures se afla duminica, in intervalul orar 16. 00, sub atentionare cod galben de inundatii.

VIDEO. COD GALBEN de inundatii pe rauri din SATU MARE si MARAMURES

Potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a ApelorRauri raurile din judetele Satu Mare si Maramures se afla duminica, in intervalul orar 16. 00, sub atentionare cod galben de inundatii.

Hidrologii au prelungit codul galben de inundatii pentru bazinul raului Tur din Satu Mare

Hidrologii au prelungit avertizarea cod galbel pentru bazinul raului Tur din judetul Satu Mare pana la ora 22. 00, potrivit unei noi atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )