Libnet.ro
UNICEF

21:30

Echipa de fotbal a deputatilor primita de Liviu Dragnea: La anul poate imi recapat locul in echipa! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Echipa de fotbal a deputatilor primita de Liviu Dragnea: La anul poate imi recapat locul in echipa! - VIDEO

Liviu Dragnea s-a intalnit si i-a felicitat pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputatilor. Ei au castigat Campionatul Interparlamentar din Antalya. Pentru prima data echipa a iesit campioana balcanica. continuă pe Antena3

Andrian Candu, decorat de Liviu Dragnea cu cea mai mare distinctie a Camerei Deputatilor

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut intrevederi cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, marti 27 noiembrie, la Bucuresti, unde speakerul efectueaza ultima vizita oficiala din actualul mandat. Oficialul moldovean a fost decorat de catre Liviu Dragnea cu distinctia Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultim moment

Intalnire de ultim moment intre liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Se vor afla fata in fata intr-un moment foarte important pentru coalitie. Potrivit unor surse, cei doi v.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultim moment. Ce vor discuta liderii coalitiei PSD-ALDE

Intalnire de ultim moment intre liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Se vor afla fata in fata intr-un moment foarte important pentru coalitie. Potrivit unor surse, cei doi v.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va transforma oastea PSD-ista intr-un poligon de vanatoare in care o sa-i impuste pe rand (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca Liviu Dragnea nu va putea fi dat jos din fruntea PSD atata vreme cat acesta va avea guvernul la.

Victor Ponta: Liviu Dragnea e exact Pablo Escobar in perioada in care el dicta statului ce se intampla (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni seara, in cadrul Stirilor B1 TV, ca institutiile statului sunt prea slabe pentru a lupta in acest moment cu Liviu Dragnea, aluzie la faptul ca liderul PSD a.

Victor Ponta: Relatia dintre Liviu Dragnea si alegatori e ca intre stapan si sclav (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni seara, invitat in cadrul Stirilor B1 TV, ca Liviu Dragnea se comporta cu electoratul ca un stapan cu sclavul. Referindu-se la faptul ca liderul PSD nu a.

Paul Stanescu: Liviu Dragnea n-a ndraznit sa-mi spuna ca va pune n discutie pozitia mea n Guvern / Niciodata nu am alergat dupa functii

Vicepremierul demisionar Paul Stanescu a declarat luni ca Liviu Dragnea nu a indraznit sa-i spuna ca va pune in discutie in comitetul executiv al PSD functia pe care o detinea in Guvern, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu acesta, si sustine ca daca acest lucru s-ar fi intamplat si-ar fi dat demisia, deoarece este un om de onoare care nu a alergat dupa scaune.

Victor Ponta, dupa demisia lui Paul Stanescu: Liviu Dragnea umileste si cumpara politicieni dupa bunul plac

Victor Ponta afirma ca demisia vicepremierului Paul Stanescu vine in urma presiunilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Fostul premier sustine ca particul pe care il conduce PRO Romania este.

O judecatoare din completul care urma sa il judece pe Liviu Dragnea isi lanseaza la Alba Iulia o carte despre practica judiciara unitara a iCCJ

Una dintre judecatoarele din cel de-al doilea complet care urma sa il jduece pe Liviu Dragnea, Rodica Aida Popa, isi lanseaza, marti, la Alba Iulia, o carte care abordeaza practica judiciara unitara din ultimul secol.

Liviu Dragnea, ntrebat unde va merge de 1 Decembrie: Am foarte multe invitatii, sper sa fiu ntr-o stare de sanatate buna

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat luni unde va merge de 1 Decembrie, el spunand ca are foarte multe invitatii, ca nu a luat inca o decizie si ca spera sa fie intr-o stare de sanatate buna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )